Tervetuloa Lilyyn, Nude-blogin Erika!

erika_naakka_nude.jpg

 

Olemme älyttömän iloisia tästä uutisesta: Saamme Lilyyn pätevän, kriittisen ja mahtavia neuvoja pursuavan kauneusblogin, eli tervetuloa Nude ja sen huippukirjoittaja Erika Naakka!

Nude-blogi aloittaa Lilyssä tänä perjantaina eli 15.5. ja sitä pääsee lukemaan täältä. Aiemmin Erikan juttuja on voinut lukea Costumen sivuilta.

Koska kaikki eivät vielä Erikaa tunne, päätimme heti alkuun tehdä hänelle tutustumiskyselyn.

 

Hei Erika! Kuvaile itseäsi kahdella lauseella:
Olen ikuinen kosmetiikkanörtti ja tuleva tiedenainen. Olen herkkä, saatan lannistua pienistä, mutta iloitsen myös suuresti pienistäkin asioista.

Entäpä miten kuvailisit blogiasi kolmella lauseella?
Nude on täynnä kampaus- ja meikkiohjeita sekä vinkkejä arkeen ja juhlaan jokaiselle naiselle. Sieltä lukija löytää inspiraatiota sekä uuden kokeiluun että ihan arkisiin perusjuttuihin. Lisäksi siellä keskustellaan lukijoiden kesken kovasti!

Oletetaan täysin hypoteettisesti, että maailmassa on ihminen, joka ei lue kauneusblogeja. Mainosta vähäsen, miksi hänen kannattaisi kurkistaa juuri sinun blogiisi? 
Nudesta löytyy jokanaisen elämää helpottavia niksejä, joita ei ole tullut omassa meikkaamisessa tai tukanlaitossa edes ajateltua. Monilla suomalaisnaisilla tuntuu myös olevan vaikeuksia löytää omalle iholle tai hiuksille sopivia tuotteita, ja näihinkin pulmiin löytyy Nudesta kasapäin vinkkejä.

Valmistut pian solubiologiksi. Miten tämä näkyy blogissasi?
Lähdekritiikki on tullut tutuksi yliopistossa, joten olen kriittinen kauneustuotemainostajien löpisemille teksteille. Lisäksi olen kiinnostunut vähän syvemmin kosmetiikan vaikutuksista ja usein uppoudunkin tuntikausiksi tutkimaan jonkin ainesosan, kuten vaikka A-vitamiinin tai miselliveden misellien, toimintaperiaatteita. Ja joskus jaan tätä tieteistekstiä maalaistermein höystettynä blogissanikin.

Mitä teit eilen kello 20?
Olin viemässä koiraamme Papia äitini luokse hoitoon Kroatian-matkan ajaksi. Papi on viime marraskuussa Espanjasta adoptoitu katukoira ja minulle niin uskomattoman rakas, ettei sitä uskalla ihan kelle vain jättää hoitoon. 😉

Mikä postauksesi on aiheuttanut suurimman kommenttivyöryn?
Tämän kevään postauksista paljon keskustelua herätti sellainen, jossa kerroin, kuinka pikkuhousunsuojia voi meikatessa käyttää suojaamaan silmänalusia rapisevalta luomiväriltä.

Millaisia postauksia sinulta toivotaan useimmin?
Tutorial-postauksia. Lisäksi lukijat kertovat usein tulevista juhlistaan ja pyytävät ohjeita esimerkiksi tietynlaiseen juhlameikkiin tai -kampaukseen. Postaustoiveita on aina tosi kiva saada!

Mikä on mielestäsi aliarvostetuin kauneusvinkki?
Näitä on moooooonia! Yhtenä esimerkkinä voisi sanoa huulipunan käytön poskipunana. Huulipunaa voi sivellä sormenpäihin ja sekoittaa vaikka hehkua antavaan primeriin ja töpötellä sitten poskipäille. Lopputuloksena on täydellisesti omaan huulipunaan sopiva poskipunasävy!

Miksi halusit tulla Lilyyn?
Lily tuntuu yhteisölliseltä, ja täällä huokuu kunnioitus ja arvostus bloggaajia kohtaan. On hienoa, miten Lilyn toimitus nostaa esille hyviä blogipostauksia, olivat ne sitten pienen tai täyspäiväisen bloggaajan kirjoittamia. Lisäksi arvostan Trendi-lehteä, ja on hienoa päästä tekemään omaa palstaa Suomen mahtavimpaan muotilehteen.

Mitä emme tiedä sinusta, mutta voi paljastaa meille?
Kengänkokoni on… ei, tähän en sittenkään pysty! Mutta sen voin paljastaa, että olen kotoisin maalta ja rakastan edelleen käydä kotitilallamme Harjavallassa. Lisäksi olen superhypereläinrakas ja purskahdan yleensä itkuun nähdessäni vaikkapa koiranpennun. Henkilökohtaisempana asiana voisin kertoa sen, että olen paha punastelija. Naama muuttuu punaiseksi kun jännitän tai nolostun, joten en juuri pysty peittämään tunteitani ulkopuolisilta.

Haluatko lähettää terkkuja vanhoille ja uusille lukijoillesi?
Terkut vanhoille! Ihanaa, että seurasitte minua tänne Lilyn puolelle ja toivottavasti uusi ilme ja uudet postaussarjat miellyttävät. Uusille lukijoille iso tervetulotoivotus ja kehotus lähettää kommenttia ja postaustoiveita aina, kun siltä tuntuu. Mahtavaa päästä vihdoin aloittamaan täällä Lilyssä! Uusia jänniä juttuja on luvassa, pysykää siis kaikki mukana.

 

Oh, ihana nainen, ihana blogi! Emme malta odottaa! 

 

Teksti: Julia, joka on erityisen fiiliksissä siitä, että Lilyyn tulee kosmetiikasta kirjoittava solubiologian opiskelija (ja vieläpä Turusta!)

Kuva: Erika Naakka

 

Kommentit (4)
  1. Erika, tervetuloa 🙂

  2. Kiva juttu 🙂 Rupean lukemaan kyl!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *