Tervetuloa Lilyyn, Private Blend ja Mikko!

pb_mikko.jpg

Yhteisömme sai viime viikolla uuden mainion vahvistuksen, kun Private Blend -blogin Mikko päätti muuttaa databittinsä Lilyn alustalle. Olemme enemmän kuin iloisia tämän tyyligurun saapumisesta. Muuton kunniaksi pyysimme Mikkoa kertomaan hieman itsestään.

1. Moi Mikko, kuka olet ja mistä tulet?

Moi vaan! Olen muodista innostunut herrasmies ja Private Blend -blogin pitäjä. Siinä missä blogini on pian kolmevuotias, oma ikämittarini on jo ylittänyt kolmenkympin rajan, joten voin sanoa olevani lähes aikuinen. Asun Helsingissä ja suhaan aika usein keskustassa, varsinkin lauantaisin.

2. Kuvaile blogiasi kolmella virkkeellä.

Blogissani näkyvät paheeni eli laukut, asusteet, vaatteet, tuoksut ja matkustaminen. Kirjoitan poimintoja muodista, kuten himotuksista, ilmiöistä ja uutista. Lisäksi kerron tunnelmistani matkoilta sekä vinkkejäni ravintoloista ja yleisesti lifestyle-genrestä miehen näkökulmasta.

3. Mikä innostaa sinua laukkumaailmassa juuri nyt?

Syksyn 2015 muotinäytökset. On ollut inspiroivaa bongailla juuri päättyneiden miesten muotiviikkojen uutuuksia. Seuraavaksi edessä ovat naisten mallistojen tutkiminen haute couture- ja ready to wear -näytöksissä.

4. Mikä houkutteli sinut tulemaan Lilyyn?

Hyvä boogie. Sivustolta löytyy monta suosikkiblogiani, kuten Coco Sweet Dreams, Fabulous Things, TyylitietotoimistoJepsukka, Lilous Crush, You feelin it ja Pupulandia. On kiva olla osa näin isoa ja tiivistä yhteisöä.

5. Mistä postauksestasi olet saanut eniten palautetta – mistä luulet sen johtuneen?

Matkapostauksiani on kiitelty, mutta eniten kommentteja on ehkä kerännyt tämä postaus, joka herätti keskustelua siitä, miten paljon palvelulla ja tunnelmalla voidaan vaikuttaa ostoelämykseen.

6. Suosittele keväistä viikonloppulomakohdetta.

Hmm. Niin monta sopivaa kohdetta on kolmen tunnin lennon säteellä Helsingistä. Ihanin tunnelma varsinkin näin keväällä on silti kaunissa Pariisissa. Sinne ei tarvitse edes ohjelmaa: pelkästään kaupungilla kävely ja kahviloissa istuminen on niin inspiroivaa. Myös Lontoo toimii aina. Itselleni uusi kohde olisi Amsterdam, siellä haluaisin käydä.

7. Ja vanha klassikko: Missä olit eilen kello 20?

Salilla, jee! Näin vuoden alussa siellä oli kyllä vielä tuohonkin aikaan ruuhkaa…

+ 1 Mihin kysymykseen olet aina halunnut päästä vastaamaan? Nyt pääset!

Mikä oli lempilelusi pienenä?

Legot! Varsinkin linnoitukset ja kuvernöörinsatama sekä laivat. Myös Turtlesit olivat kova juttu ja Turtles-auto aarre. Se on yksi harvoista leluista, joka on muistona tallessa.

Tervetuloa Mikko! Lue Private Blendiä täällä.

 

Kommentit (7)
 1. Lilyn saitti heittää älypuhelimella koko ajan pois netistä. Kaikki muut nettisivut toimivat. Missäköhän vika?

  1. Hei saaraaa, olisikohan kyseessä ollut joku hetkellinen ongelma? Emme ole saaneet tätä ongelmaa toistettua iPhone nelosella ja Safarilla. Laittaisitko vielä tietoa, mikä puhelin ja selain sulla on, niin tekninen tukemme voi tutkia asiaa ja saadaan saitti toimimaan paremmin. Voit kirjoittaa tähän tai laittaa sähköpostia: http://www.lily.fi/lomakkeet/anna-palautetta tai lily(at)a-lehdet.fi

 2. Tervetuloa Mikko!

  Mahtavaa, että olin mukana sinun suosikkilistalla 🙂

  1. Mikko – Private Blend
   2.2.2015, 18:14

   Kiitos 🙂
   Ehdottomasti olet mukana listalla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *