Tervetuloa takaisin Lilyyn, Tyhjä ajatus -blogin Saranda!

saranda1.jpg

 

Mahtavia uutisia: Sarandan ihana Tyhjä ajatus tekee paluun Lilyyn!

Saranda Dedolli kirjoittaa hyvän mielen lifestyleblogia, jossa hän kertoo myös kiinnostavasti kosovolaisesta taustastaan. ”Uteliaisuutta ei saa sekoittaa rasismiin, ja kerronkin näistä aiheista hyvin mielelläni”, Saranda sanoo.

Tyhjä ajatus -blogiin on helppo ihastua, kuten sadat Sarandan lukijat ovat huomanneet. Tästä syystä lätkäisemme blogille Suositeltua sisältöä -leiman ja suosittelemmekin ehdottomasti tutustumaan tähän innostavaan blogiin, jos et ole sitä vielä tehnyt.

 

Moi Saranda! Mitä teit eilen kello 20?

Olen töissä Espan Punnitse & säästä -kaupassa ja kahdeksan aikoihin olin laittamassa liikettä kiinni.

Kerro hiukan itsestäsi, kuka olet?

Olen 22-vuotias, opiskelen ammattikorkeakoulussa sosionomiksi ja tykkään tosi paljon bloggaamisesta. Innostun helposti ja luon itselleni tavoitteita. Toisaalta turhaudun myös nopeasti. Olen myös tosi läheinen perheeni kanssa, vanhempani asuvat naapuritalossa.

Kerro jotain Tyhjästä ajatuksesta.

Se on hyvän mielen blogi. En kirjoita mukavista jutuista siksi, että ihmiset ajattelisivat elämäni olevan pelkästään ihanaa, vaan siksi, että haluan inspiroida ihmisiä. Sitä paitsi se on omanlaistaan terapiaa, että kertoo, mistä asioista on ilahtunut päivän aikana.

Jotkut bloggaajat pitävät esimerkiksi suhdeasiansa yksityisinä, mutta minä en osaa. Siksi kerron myös aika paljon poikaystävästäni, jonka kanssa olemme seurustelleet puolitoista vuotta.

Kirjoitat myös paljon matkustamisesta. Suosittele lilyläisille syyslomakohdetta.

Lontoo ja syksy sopivat yhteen. Tai sitten voisi lähteä johonkin romanttiseen kohteeseen, kuten Venetsiaan tai Pariisiin. Ylipäänsä Eurooppa on ihana ja helppo matkakohde, kun haluaa paeta syksyn stressiä hetkeksi.

Viime aikojen suosituin postauksesi on ollut Pari sanaa ramadanista. Siinä kerrot kosovolaisesta taustastasi ja pohdit uskontoa ja islamia. Millaisia asioita lukijat yleensä kyselevät sinulta aiheesta?

Vanhempani muuttivat Kosovosta Suomeen ennen kuin synnyin. Lukijoiden yleisimmät kysymykset koskevat perhettäni, sitä, ovatko vanhempani tai poikaystäväni uskovaisia ja sitä, millaista Kosovossa on. Minusta uteliaisuutta ei saa sekoittaa rasismiin, ja kerronkin näistä aiheista hyvin mielelläni. Haluaisin kirjoittaa Kosovosta, monikulttuurisuudesta ja tästä aihealueesta entistä rohkeammin Lilyssä tänä syksynä.

 

saranda2.jpg

Muutit vajaa vuosi sitten blogisi kotia Lilystä, mutta nyt haluat takaisin. Imartele vähän meitä ja kerro miksi?

Lempiblogini, kuten Visual Diary, Tickle Your Fancy ja Laura de Lille ovat Lilyssä. Lilyssä meininki on rehellistä mutta kuitenkin kunnioittavaa, täällä syntyy aitoa keskustelua. Mielestäni Lilyssä jokaisella blogilla on oma paikkansa Lilyn yhteisössä. Lisäksi tykkään Lilyn selkeästi ulkoasusta.

Sano terkkuja uusille lukijoillesi!

Tervetuloa lukemaan blogiani! Toivottavasti saatte kirjoituksistani jotain irti. Kommentoikaa ja kyselkää vapaasti – otan kaikki kommentit, myös parannusehdotukset, mielelläni vastaan. Ja jos tulee mieleen jotain, mitä et halua kirjoittaa julkisesti, minulle voi laittaa myös sähköpostia.

 

Tervetuloa lämpimästi Saranda! Lue Tyhjä ajatus -blogia täällä.

 

Kommentit (11)
  1. Mahtavaa! Hurjasti tervetuloa blogisiskolle 🙂

    1. Kiitos paljon!♥

  2. Oot paras! 😉

    1. Ihana, Erzana! ♡ Pusuja!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *