Testasimme uudet kasvohoidot – yksi oli ylitse muiden

13.jpg

Happoa, neuloja ja sähköä. Uudet kasvohoidot eivät tunnu hemmottelulta, mutta ne lupaavat tehdä ihmeitä aikuisen naisen iholle. Otimme selvää, onko lupauksissa perää ja testasimme neljä uutta kasvohoitoa. Yksi oli ylitse muiden.

 

Sähköinen kasvojenkohotus
testaaja 40 v

Mikä? Sähkövirtahoito lupaa tehdä kasvoille saman kuin salitreeni kropalle: kohottaa ja kiinteyttää paikkoja. Kasvoihin johdetaan sähkövirtaa kahden metallisen anturin kautta. Hoidon luvataan skarppaavan kasvonpiirteitä ja laskevan turvotusta.

Kuinka kävi? Hoito ei todellakaan ole hemmottelua. Käsittely tuntuu siltä, kuin ihon sisällä kulkisi surisevaa sähköä monipiuhaisessa kaapelissa. Naama nykii ja nytkähtelee. Onneksi virran voimakkuutta säädellään oman kestokyvyn mukaan. Kun kasvoista on käsitelty toinen puoli, on aika kurkistaa peiliin. Nelikymppisissä kasvoissani näkyy jo painovoiman vaikutus, etenkin leukalinjassa ja silmien seudulla. Nyt hoidon jälkeen piirteet ovat käsitellyllä puolella selkeästi koholla. Vaikutus näkyy erityisesti poskipäissä ja leukalinjassa. Tulos on siis näkyvä, mutta ei valitettavasti ikuinen. Pysyvä kohotus vaatii käsittelyä parin kuukauden välein.
Mary Cohr Catio Vital Lifting -kasvohoito 115 e.

 

Iho uusiksi happokuorinnalla
testaaja 31 v

Mikä? Kemiallisessa kuorinnassa ihon pintaa käsitellään voimakkailla hapoilla. Tavoitteena on poistaa kuolleita ihosoluja ja aloittaa ihosolujen uudistumisprosessi. Lopputuloksena juonteiden pitäisi tasoittua, pigmenttiläiskien haaleta ja ihon tasoittua.

Kuinka kävi? Hoitaja hieroo ihooni happoa ja pyytää toistuvasti minua arvioimaan kirvelyn määrää. Saan itse päättää, kuinka pitkään ja voimakkaasti hoitoa jatketaan. Olen ahneella päällä ja päätän kestää kovaakin kihelmöintiä. Lopuksi kasvoille levitään paksu rauhoittava naamio, joka tuntuu ihanalta hyytelöltä. Puolessa tunnissa koko homma on ohi. Parin päivän ajan iho kuoriutuu kevyesti otsalta ja nenänpielistä. Viikon päästä ihoni on täydellinen. Kolmekymppisen ensimmäiset rypyt kulmakarvojen välistä ja otsalta ovat kadonneet täysin. Iho hohtaa ja on sävyltään tasainen. Lopputulos on niin vakuuttava, että päätän marssia happohoitoon puolen vuoden välein tai aina, kun iho näyttää samealta, väsyneeltä ja ryppyiseltä. 

A.G.E. pinnoitushoito eli kemiallinen kuorinta 70 e ja rauhoittava naamio 29 e, PH-formula.

 

Pehmeyttä neuloilla
testaaja 39 v

Mikä? Mikroneulauksessa ihon uloimpaan kerrokseen tehdään pieniä reikiä, mikä vilkastuttaa ihon omaa kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa. Välittöminä vaikutuksina luvataan kiinteää ja pehmeää ihoa ja tasaista ihon väriä. Pitkän aikavälin vaikutuksena ihon vauriot paranevat ja kosteudensietokyky parantuu – toisin sanoen lupaus on nuoremman näköinen lärvi.

Kuinka kävi? Tunnin kestävässä hoidossa kasvot ja kaula vedellään läpi laitteella, jossa on rivissä pieniä neuloja. Tuntuu siltä kuin kasvoja harjattaisiin napakasti sähköhammasharjalla: ei kivuliaalta mutta ei myöskään miellyttävältä. Heti hoidon jälkeen herkkä sekaihoni punoittaa ja sitä kirvelee. Seuraavana päivänä iho näyttää kuulaalta ja kimmoisalta ja tuntuu hyvin pehmeältä. Normaalisti selkeästi erottuvat otsan ja suupielen juonteet ovat inasen loivemmat kuin ennen hoitoa. Yksi hoitokerta näkyy viikon verran kuulautena nelikymppisen naamassa. Suositeltua 4–6 kerran sarjaa en hinnan puolesta raskisi ottaa.
Reviderm-mikroneulaus, 250 e, ensimmäinen kerta. Seuraavat hoidot 180 e.

 

Kasvot täyteen piikkejä
testaaja 31 v

Mikä? Hoitaja arvioi, että biorevitalisaatio tuo tarpeellista kosteutusta 30-vuotiaalle, melkoisen kuivalle iholleni, joka on selvästi rypistynyt kulmakarvojen välistä. Hoidossa ihon syvimpään kerrokseen eli dermikseen ruiskutetaan ohuella neulalla hyaluronihappoa. Sen luvataan uudistavan ihoa, häivyttävän ryppyjä ja kiinteyttävän ihoa. Lisäksi hoito vauhdittaa kollageenin muodostumista.


Kuinka kävi? Kasvoihin levitetään puudutusvoidetta, ja sitten alkaa ruiskutus. Kasvot pistellään kauttaaltaan ruiskulla, ja se sattuu. Naama näyttää kolmen päivän ajan siltä kuin sairastaisin rankkaa vesirokkoa. Jokainen pistosjälki näkyy, ja iholla on verisiä jälkiä. Neljän päivän päästä hengähdän: ihoon ei jää pysyviä jälkiä. Sen sijaan kasvojen iho näyttää aiempaa täyteläisemmältä ja tuntuu kosteutetulta. Syvät juonteet kulmien välistä ja huulten molemmin puolin tasoittuvat. Hoito oli kuitenkin niin kivulias ja näkyvä, etten menisi siihen uudestaan.
Biorevitalisaatio, 300 e.

Teksti: Jenna Kämäräinen
Kuva: All Over Press

Lue myös, miten huulipunan saa pysymään paikalla läpi kolmen ruokalajin illallisen. Tämä toimii, testasimme!
Oletko jo kokeillut ruokasoodaa ihonhoidossa? Keittiökaapista löytyvä ihmeaine on toimituksen lempiase finnejä vastaan.

Juttu on julkaistu Trendissä 8/2016. Tilaa Trendi tästä.

lily_byline_uusilehti_8_3.jpg

 

Kommentit (1)
  1. Hei, tästä postauksesta on jo vähän aikaa, mutta muistatteko vielä, missä hoitolassa happokuorinta tehtiin? Niitäkin on niin eritasoisia, olisi kiva mennä sellaiseen hoitolaan, minkä tekijään voi luottaa muiden asiakkaiden hyvien kokemusten vuoksi.
    Kiitos etukäteen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *