The Bling Ring -ohjaaja paljastaa: ”Minusta piti tulla muotitoimittaja”

sofia_coppola.jpg

Muoti on näytellyt suurta roolia monissa Sofia Coppolan ohjaamissa elokuvissa. Ei siis liene yllättävää, että Telegraph-lehti kertoo The Bling Ring -ohjaajan aikoneen alunperin muotitoimittajan uralle.

Ensikosketuksensa muodin maailmaan Sofia Coppola sai teini-ikäisenä kesäharjoittelussa – missäpä muualla kuin – Chanelilla. “Suoritin harjoitteluni studiossa, jossa Karl Lagerfeld suunnitteli haute couture -kokoelmia. Tehtäviini kuului vain kahvin noutoa, mutta oli inspiroivaa työskennellä siinä ympäristössä”, kertoo Coppola harjoittelustaan.

Varsinaisen muotiuransa nainen aloitti 1990-luvulla perustamalla oman t-paitayrityksensä. Muotihommat saivat kuitenkin jäädä, kun ohjaaja törmäsi The Virgin Suicides –kirjaan. Se oli tarina, jonka hän halusi kertoa. Muotitietämystään Sofia Coppola on hyödyntänyt myöhemmin ainakin Marie Antoinette ja The Bling Ring -elokuvissaan.

Chanelin laukuilla kyllästetty luksuselämän ja julkkisihannoinnin varjopuolille kurkistava The Bling Ring saa Suomen ensi-iltansa perjantaina 28.6.

Teksti: Laura Paananen, joka haastaa kaikki The Bling Ringia katsomaan aikovat laskemaan, kuinka monta merkkilaukkua elokuvassa vilahtaa

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *