Tiedämme nykyään paremmin kuin asiantuntijoiksi itseään nimittävät pellet

virpi.jpg

Viime vuosina on nähty monia merkkejä uudesta ilmiöstä: tylsillä faktoilla ei ole mitään merkitystä, vaan asiat ovat siten kuin itsestä tuntuu. Onhan se nyt selvä, että nykyajan ihminen tietää syntyjään selkärangassa ja maalaisjärjellä, miten maailma makaa. Totuuden jälkeinen aika vapauttaa meidät ihanasti kuivakan tiedon ikeestä, jes! Muiden muassa näistä asioista me tiedämme nykyään paremmin kuin asiantuntijoiksi itseään nimittävät pellet.
 

LÄÄKETIEDE. Ensinnäkin epäilyttää tuo tiede-sana. Tiedehän on sellaista, että elämästä vieraantuneina yhteiskunnan rahoilla sörkitään koeputkia ja kaiken maailman dosentit antavat tyhjänpäiväisiä lausuntoja. Ai mikä on dosentti? Mistä minä tiedän, haluatko turpaas, älykkö!
 

ROKOTUKSET. Sille yhden länsirannikkolaisen äidin lapsellehan oli rokotuksista tullut joku hirveä patti. Vai oliko se punkki? Joka tapauksessa vähän epäilyttää, etten kyllä minäkään sitten mitään rokotuksia. Lapsiani en anna ainakaan piikittää, koska rakastan heitä niin hirveästi ja pistäminen sattuu.
 

YLIOPISTOT. En ymmärrä, mitä yliopistoissa tehdään, eikä se paljon meikäläisen persusta purista, joten yliopistot voi ihan hyvin lopettaa ja panna nekin rahat vanhustenhoitoon.
 

OMA VOINTI. Ihan hirveän tärkeää on nykypäivänä, että kuunnellaan ihmisten omia kokemuksia ja tuntemuksia. Meillä on esimerkiksi tämä ruisleipäryhmä, jossa olen itse koulutettuna vetäjänä, ja siellä saa ihan avoimesti keskustella, miltä tuoreen ruisleivän syöminen omassa vatsassa tuntuu.
 

SOSIAALITURVAN VÄÄRINKÄYTÖKSET. Tosi monesta suomalaisesta tuntuu, että etenkin ulkomaalaiset käyttävät väärin sosiaaliturvaa, joten kyllä tämä tunne on otettava vakavasti ihan pääministeritasolla asti.
 

VANHUKSET JA VAIPAT. Aina kun haluan esittää empaattista, toisista välittävää ihmistä, jaan Facebookissa jonkin tarinan, joka voi ihan hyvin olla totta ja johon liittyy vaipoissa oleva vanhus ja itkevä hymiö.
 

VANHUSTENHUOLLON TILA YLIPÄÄTÄÄN. Oon kuullut, että se on huono, tai ainakin muistan ehkä lukeneeni netistä niin. Vai oliko se Minna, joka oli lukenut netistä ja kertoi. Ihan sama.
 

VALTAMEDIA. Valtamedia pimittää kansalaisilta asioita. Ai millä motiivilla? No kuule, otapas nuo silmiesi päällä lepattavat nahkalaput pois ja katsopas vähän ympärilles! Homojen ja muslimien salaliitto haluaa tuhota kristityn suomalaisen kahden auton perheen ja vihreät vasurit istuttaa moottoritiet täyteen puita. Sitten ne NAURAA meille. En ole kyllä mitään valtamediaa viimeiseen kymmeneen vuoteen seurannut, koska siellä on vain jotain tylsiä politiikka- ja sotajuttuja. Mutta Temptation Island, se on kyllä hyvä, täytyy myöntää.
 

EURO. Jostain pitäisi erota, joko EU:sta tai eurosta, koska jotenkin ne vain nyt ärsyttävät meikäläistä aivan sairaasti. Se on ihan yhtä hyvä perustelu eroamiselle kuin mikä tahansa muukin.
 

MAAILMAN NYKYTILA. Tämä maailma on aivan hirveä paikka, jossa kaikki kuolee terrorismiin tai punkkeihin, ei ollut ennen näin kamalaa. Ja ennen” tarkoittaa mitä tahansa aikakautta, jolloin olin lapsi tai nuori enkä tajunnut maailmasta mitään, ei esimerkiksi suuria nälkävuosia, koska sellaisista en ole koskaan kuullutkaan.
 

FEMINISMI. Voi hyvä ihme, eikö tässä maassa ole pahempiakin ongelmia! Pannaan nyt ensin edes vanhusten ja lasten asiat kuntoon, lopetetaan maailmasta köyhyys ja sodat ja ratkaistaan ilmastonmuutos niin, ettei mitään muutoksia tule, ja sitten voidaan näperrellä joidenkin tasa-arvoasioiden kanssa.
 

SUOMEN ITSENÄISYYS. Se on kerta kaikkiaan niin kunnioitettava asia, että Väinö Linna, Kalle Päätalo ja Mannerheim taistelivat Suomenlinnassa Suomelle itsenäisyyden ja Lotta keitti heille kahvia vuonna 1939, koska muuten en minäkään tässä voisi suomalaista valemediaa lukea.
 

Nämä ovat varmaankin totta, koska hän uskoo niihin ja hänen YouTube-videollaan on kuitenkin 1,6 miljoonaa katselukertaa.
 

 

Lue myös nämä Virpin kolumnit:Näin olet välittävä vanhempiKokonaisvaltainen opas täydelliseen hyvään oloon

 

 

Kommentit (1)
  1. Huono kirjoitus, koska edustaa samaa, mitä yrittää kritisoida. Nimittäin pinnallista ajattelua ja yleistämistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *