Tietenkin siinä on seksiä, se on Girls

Toimitus

Luulitko, että joulu meni jo? Oikeasti se on maanantaina, kysy vaikka keltä tahansa Girls-fanilta (eli suurin piirtein meiltä kaikilta). Silloin nimittäin alkaa sarjan kolmas tuotantokausi.

 

Koska olemme tuhmia lapsia, jotka eivät jaksa odottaa jouluun, avasimme paketit tietenkin etukäteen ja katsoimme ennakkoon kaksi sarjan kolmannen tuotantokauden jaksoa. (Ja joimme samalla vähän viiniä.)

 

Emme halua paljastaa liikaa, mutta sen voimme kertoa, että ainakin joku harrastaa lesboseksiä, joku saa juomat naamalleen ja jollakulla on uusi epävarmoja tunteita herättävä kampaus. Kyllä, Girls on yhä yhtä vaivaannuttava, yhtä hämmentävä ja yhtä ihana kuin aina ennenkin.  (Ja siinä on yhä entiseen malliin paljon kiusaannuttavaa seksiä.) Kolmas kausi vaikuttaa siis yhtä lupaavalta kuin edellisetkin. Ai miltä? No tältä. 

 

Ja tässä vielä pari ekstrasyytä juhlaan:

 

1. Kolmannen kauden trailerilta voi bongata J.Crew'n trendigurun (ja Trendin vuoden 2013 parhaat pukeutujat -listalle päässeen) Jenna Lyonsin.

2. Maailmalla huhutaan, että Victoria Beckham saattaa vierailla sarjassa, tosin joskus hamassa tulevaisuudessa.

3. Girlsiä on luvassa neljäskin kausi! 

 

Eläköön joulu ainainen!

 

Girlsin 3. kaudet ensimmäiset jaksot HBO Nordicilla maanantaina 13.1. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, mikähän on kun kuvat eivät lataudu blogisivuilla enää? AdBlockia olen rämpytellyt ees taas, ei auta ei :---(

Toimitus
Toimitus

No höh! Jos ongelma vaivaa vielä, laittaisitko meiliä osoitteeseen lily(at)a-lehdet.fi ja kerro tarkemmin, miten ongelma ilmenee ja mitä selainta käytät (+ selainen versio).

Kommentoi