Tiistai-gallup: kuinka paljon maksaisit hääpuvusta?

moss_wedding.jpg

 

”Omani ostin taannoin takavuosina muistaakseni KappAhlin alesta. Pitkä juhlamekko maksoi 30 euroa.”

– No toki!

H&M lanseerasi hääpuvun ja tästä inspiroituneena Morsio kysyi, ostaisivatko hänen lukijansa hääpuvun ketjuliikkeestä. Ja yllättävän moni oli jo ostanutkin. Tai ainakin hankkinut mekon perushääpukua edullisemmin.  

”Ostin pukuni sovittamatta ja tosi huonon kuvan perustella Huuto.netistä, maksoin 25 euroa.”

– Fitness Führer

Kuinka paljon sinä maksaisit (tai maksoit) hääpuvustasi? Kannattaako puku ostaa omaksi vai riittääkö pelkkä vuokraus? Sana on vapaa.

 

Kuva: All Over Press. Kate Mossin hääpuku oli John Gallianon suunnittelema. Ja varmasti tosi edullinen  Katelle.

Kommentit (22)
  1. Löysin unelmieni häämekon suomalaisesta verkkokaupasta hintaan 400 euroa. Olisi tehty mittatilaustyönä. Pidin sitä aika tyyriinä, mutta aloin siihen innolla rahaa säästämään. Selailin myös kaikkia muita liikkeitä löytääkseni jotain vastaavaa halvemmalla. Löysinkin. Kiinasta! Tilasin mekon lopulta hintaan 37 euroa ja olen todella onnellinen! Kuva löytyy tästä postauksestani: http://www.lily.fi/blogit/kohti-alttaria-ja-sen-yli/haamekko-kotiutunut

    Ainut, että tuota ei nyt sitten saanut mittatilauksella. Luotan itseeni kuitenkin ompelijana sen verran, että voin tarvittaessa sitä itse muokata. Hyvä hinta, kun jää rahaa vähän muuhunkin! Ja tuossa tuo mekko vieressä odottaa sovitusta.

  2. Maksoin 120 euroa saksalaisesta pornokaupasta ostetusta hääpuvusta. Ajoi asiansa, pääsin naimisiin ja olen naimisissa vieläkin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *