tiistain työpukeutuminen – fiinimmin & rennommin

tiistaintyyli.jpg

Tarvitseeko mukavuudesta tinkiä työvaatteita valitessaan? Ei ainakaan meidän mielestämme! Tänä aamuna vaatekriisimme pelastavat paljetit ja raidat.

Fiinimmin. Paljetit eivät sovi kenties parhaiten kotiäidin hommiin, mutta siisteissä toimistotöissä ne toimivat koska tahansa, tuumaa Lilou’s Crushin Hertta. Jos siis vuosien takaisiin pikkujouluihin ostamasi paljettipaita on jäänyt pölyttymään kaapin perälle, kaiva se tänään esiin – saat kimallusta päivääsi.

Rennommin. White Trash Diseasen Natan raitapaita on kuin uusi kolmen vuoden käytön jälkeenkin. Napakkaa puuvillaneulosta, mukava malli ja klassinen venepäätie – pukeutumisesta ei tarvitse tehdä tämän vaikeampaa.

Kumman sinä valitsisit mieluummin päällesi?

 

Teksti: Hanna, jonka mielestä klassinen merimiesraita on aina varma valinta vuodenajasta riippumatta.

Kuvat: Hertta / Lilou’s Crush, Nata / White Trash Disease

 

Kommentit (1)
  1. Superhyvältä näyttää molemmat! Mä taidan nyt olla väliinputoaja, kun valitsisin päälleni Natan raitapaidan (kyllä, minulla on raitafetissi), Hertan kuvasta hamee 😉

    Paitsi, että hame saattaisi olla kuitenkin fiksumpi jättää kotiin, sillä housutyyppi ei ihan vielä handlaa tota hame hommaa: http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/ja-sitten-se-sanoi-skrats

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *