Tilaa ilmainen näytenumero Trendistä

Toimitus

Huomasithan jo yllä olevan lahjamme sinulle? Voit tilata ilmaisen näytenumeron Trendistä täältä! Täytä lomakkeelle tietosi ja postitamme sinulle ilmaista kesäluettavaa. Jos olet jo vakilukija, mikset tilaisi lehteä yllätykseksi kaverillesi, joka aina lukee sinun lehtesi ruttuiseksi.

Tilaa näytenumero tästä!

Suukkosuut huomio: myös pusukuvakisaamme ehtii osallistua, lataa siis tänne kuva suukosta ja saatat voittaa timanttisormukset itsellesi ja kaverillesi!

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Pöh, sinne ei saa täytettyä ulkomaan osoitetta :/

Toimitus
Toimitus

Tosiaankin, tämä etu on vain kotimaassa asuville! Laitapa meille meiliä lily(at)a-lehdet.fi, niin katsotaan, mitä voisimme tehdä :)

Näytenumero tilattu :)

Toimitus
Toimitus

Hyviä lukuhetkiä! :)

Kiitos! :)

Kao Kao

Kysymys ei koske näytenumeroa vaan Lilyn iPhone-aplikaatiota, joka ei ole toiminut sitten Lilyn uudistumisen jälkeen.. :( onko vika minussa, pitäisikö aplikaatio päivittää (se ei ole tullut tuonne päivityskohtaan, mistä kaikki muut päivittyy) vai miten saisin sen toimimaan?

Toimitus
Toimitus

Moikka! Päivitystä ei ole ainakaan vähään aikaan tulossa, sillä Lily.fi -sivusto on hyvin luettavissa selaimella iPhonen ruudulta. Käytä siis jatkossa internetselainta Lilyn selailussa, sivu skaalautuu uudistuksen jälkeen näytölle sopivaksi! :)

Kommentoi