Tilaa Trendin ja Lilyn uutiskirje täältä

uutiskirje.jpg

 

Torstaina 2. huhtikuuta ilmestynyt uutiskirje näytti tältä.

 

Olemme ryhtyneet tekemään Trendin ja Lilyn omaa uutiskirjettä. Kirje on ilmestynyt nyt muutaman kerran, ja ajattelimme, että on aika kertoa siitä vähän suuremmallekin yleisölle!

 

Mikä uutiskirje?

Trendin ja Lilyn uutiskirje ilmestyy kaksi kertaa kuussa, ja se lähetetään ilmaiseksi sähköpostiisi. Sen avulla pysyt varmasti perillä siitä, mistä Lilyssä kohistaan. Kirjeessä kerrotaan Lilyssä keskustelua herättäneistä postauksista, jaetaan muoti- ja kauneustärppejä sekä vinkataan monenlaisista tarjouksista.

Edellisessä uutiskirjeessä linkkasimme esimerkiksi Saara Sarvaksen postaukseen meikkaamisesta, kerroimme Emmi Nuorgamin keskustelua herättäneestä tekstistä lapsiperheiden köyhyydestä, mainitsimme Laura Tähkävuoren koskettavasta masennus-aiheisesta kirjoituksesta ja tiisasimme Pupulandian Jennin minarista (joka ei ole mielestämme ole niin mini).

 

Miten tilaan kirjeen?

Ilmaisen uutiskirjeen voi tilata tästä linkistä: lily.fi/kirje. Jokaisessa sinulle saapuvassa kirjeessä on myös linkki kirjeen peruuttamiseen, eli jos et haluakaan saada enää kirjettä, sen tilaus on helppo päättää. Seuraava Trendin ja Lilyn uutiskirje ilmestyy torstaina 16.4.

 

Tilaa kirje täältä!

 

 

Kommentit (2)
  1. Kirjettäkö ei voi tilata vain sähköpostiosoitteensa antamalla?

    1. Ei. Tuo lomake vaatii nuo muutkin tiedot.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *