Tiputusletkuissa bikinikuntoon – miten sinä valmistaudut uikkarikauteen?

tiputus3.jpg

Varmoja kesän merkkejä: bussipysäkkien mainostauluihin ilmestyvät bikinimallit, vappusäätä arvuuttelevat lööpit ja uikkariostosten jälkeen jälkiruuasta kieltäytyvä kaveri.

Lilyn Hyvinvointi-osiossa on jo aloiteltu detox-kuuria, elämäntaparemonttia ja kuntokuuria kuuman kesän varalle. Lotta Katariina suunnittelee muutaman kilon pudottamista, mutta tuimistui laihdutusoppaan nimestä niin, että protestiksi tekee mieli syödä pullaa.

Amerikassa tekevät tietysti tämänkin näyttävämmin. Sekä New York Times että Time raportoivat Yhdysvaltain viimeisimmästä hittidieetistä, jossa kiloja tiputetaan… tiputuksessa.

Ei enää pähkäilyä, mitä kevyttä tänään syötäisiin – 1500 dollarilla kokoa pienempää hääpukua tai sutjakammin istuvia shortseja halajava voi kiinnityttää itsensä nenä-mahaletkuun 10 päiväksi.

Nenän kautta vatsaan valuu päivittäin 800 kaloria sekä tarvittavat ravinneaineet. Aivan ilman rasitusta ei tästäkään laihiksesta selviä, sillä ravinneliuospussukkaa on kannettava mukana kaikkialle.

Dieettiä kokeillut morsian kertoo New York Timesille, ettei letkuissa kuljeskelu nolota – ohikulkijathan luulevat häntä vakavasti sairaaksi eivätkä vähän pimahtaneeksi laihduttajaksi.

Suomen sipsihulluin toimitus pitää tiputusletkudieettiä himpun verran radikaalina ja tahtoo tänään tietää:

Herättävätkö vaatekauppojen uikkarikatalogit ja postista putoilevat kesäjuhlakutsut sisäisen kuntointoilijasi vai keskitytkö mieluummin grillauskunnon kohottamiseen?

Teksti: Eeva Kolu, joka on vankka ”rantakunnossa ne hylkeetkin on” -koulukunnan kannattaja, mutta valinnan edessä söisi ehkä mieluummin ne 800 kaloria suun kuin nenän kautta
Kuvat: Kuvapörssi Oy / A-lehtien kuvatoimitus, Splash News / AOP

Kommentit (10)
  1. Voi apua tätä(kin) dieettiä! Nenämahaletkuun joutuminen on sinänsä jo kovin paha juttu (noin niinkuin vaikkapa syömishäiriön kannalta), siihen hakeutuminen vapaaehtoisesti… Tämä kukkahattutäti ei ymmärrä. Huh.

    Ja rantakunto – siihen päästään kun menee rannalle.

    (Luotan myös siihen, että koska en ikinä rannalla silmälasitta nää mitään tai ketään, ei kukaan myöskään nää mua!)

  2. Eeva! Kävisiköhän niin mukavasti, että Lilyläiset saisivat lukea juttujasi jatkossa enemmänkin..

    Mutta juu, rantakuntoon sen verran kommenttia, että jonnekin nämä gradun aiheuttamat hermojen kiristykset on suunnattava ja ensi viikosta alkaen (ehh.. kuinka usein kuultua) meikäläinen tarttuu rautaan pullan sijaan. Rantakunnosta ei niin väliä, kunhan sen ison G:n saisi puserrettua isommilla lihaksilla 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *