TLR-päivä = tyhmä, ruma ja lihava -päivä

Toimitus

 

”Mulla oli tällä viikolla pahimman luokan itseinhopäivä. Mikään vaate ei sopinut (ei mekko, ei hame, ei housut, ei yhtään mikään), hiukset olivat koko ajan huonosti (laitoin ne sata kertaa kiinni ja sitten taas auki), iho näytti kamalalta ja teki mieli vaan piilottaa peilit ja mennä nukkumaan.”

- saarah

 

Visual Diary -blogissa niitä nimitetään TLR-päiviksi ja ne ovat kuin Suomen kesäsää – niitä ei voi ennustaa. Ja mikä pahinta, joskus pelkkänä vaatekriisinä alkanut epävarmuus laajenee koskemaan koko elämää: ”kaikki valinnat, joita on elämässään tehnyt, ovat yhtäkkiä ihan vääriä ja seinät ovat väärän väriset ja ruoka jota juuri kokkasi, ei ollutkaan se, jota teki mieli (vielä vartti sitten).”

 

Silloin voi tehdä kuten Saarah ja mennä joko a) salille ja saunaan, b) syödä herkkuja ja katsoa kolme tuntia putkeen How I Met Your Mother -sarjaa tai c) jotain muuta, mitä?

Kerro meille, mitä sinä teet kun TLR-päivä iskee?

 

 

 

 

Kommentit

Nāiádes
Naiádes

Laitan jotain hyvänmielen musiikkia soimaan, meikkaan, kiharran hiukset ja laitan korkeimmat kaapista löytyvät korkkarit jalkaan!
Niin ja aloitan koko homman suihkaamalla lempihajuvettä, jota usein säästelen iltaa ja juhlia varten.

Tai pukeudun takaisin yöpaitaan ja jään koko päiväksi kotiin katselemaan Frendejä.

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Opettelen olemaan välittämättä. Perheeni ja ystäväni rakastavat minua vaikka olisin oikeasti TLR- joten sillä ei ole oikeestaan enää mitään väliä :) pyrin muutenkin päästämään irti siitä, että joku ulkonäköni voisi pilata päiväni. Sellainen on vaan niin turhaa. Pitää muistaa vaan olla ystävällinen muille, niin ei haittaa miltä näyttää, koska sisältä se tulee miten kaunis, viksu ja ihana oikeesti oot.

empuska

Tämä. Niin monta kertaa tämä. Ehkä tyhmyys on tuosta rotlasta ainoa, johon noteeraan reagoimaan jotenkin, mutta niitä kai kutsutaan paremminkin Ahaa-elämyksiksi kuin pysyväksi tilaksi.

edgybeauty
Edgy Beauty

Paras tapa on yhdistää vaihtoehdot a) ja b); mene salille ja saunaan, jonka jälkeen sipsikulhon kanssa sohvannurkkaan viltin kanssa katsomaan HIMYMiä.

Itselläni kyllä toimii bänditreenit ja ystävien kanssa hengailu myös loistavasti.

pelagia

Valitan miehelleni tyyliin "yhyhyy kato kui karsee tukka mulla on, nyyh finniki otsassa", jolloin mies katsoo kuin idioottia  ja vastaa "höh, älä horise".

Ja sitten oon kiukkunen ku mua ei oteta tosissaan. Sori vaan :D

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Juon pari lasillista samppanjaa ja ostan jotain kallista eBay:stä, pistän jotain hienoa päälleni vaikka olen vaan yksin kotosalla ja kuuntelen hyvää musiikkia, esim. Aguileran "Beautiful".

Jepsukka advice.

Karonen (Ei varmistettu)

Jatkan elämääni normaalisti. Menen töihin ja teen hommani. Tämä kaikki on osa sitä muutosta, jonka yritän tehdä omassa elämässäni ja pääkopassani: ulkonäkö ei ihan oikeasti ole niin kauhean merkittävä juttu. Eikä ainakaan sellainen, jonka tulisi antaa hidastaa tai estää asioiden tekemistä arjessa.

Joinakin päivinä tuntee olonsa likaviemäristä nousseeksi, mutta so what. Kun lakkaa ajattelemasta sitä, antamasta sille aikaa tai peilailemasta itseään, niin kummasti niiden päivien määrä vähenee.

Kommentoi