TLR-päivä = tyhmä, ruma ja lihava -päivä

naama6.jpg

 

”Mulla oli tällä viikolla pahimman luokan itseinhopäivä. Mikään vaate ei sopinut (ei mekko, ei hame, ei housut, ei yhtään mikään), hiukset olivat koko ajan huonosti (laitoin ne sata kertaa kiinni ja sitten taas auki), iho näytti kamalalta ja teki mieli vaan piilottaa peilit ja mennä nukkumaan.”

– saarah

 

Visual Diary -blogissa niitä nimitetään TLR-päiviksi ja ne ovat kuin Suomen kesäsää  niitä ei voi ennustaa. Ja mikä pahinta, joskus pelkkänä vaatekriisinä alkanut epävarmuus laajenee koskemaan koko elämää: ”kaikki valinnat, joita on elämässään tehnyt, ovat yhtäkkiä ihan vääriä ja seinät ovat väärän väriset ja ruoka jota juuri kokkasi, ei ollutkaan se, jota teki mieli (vielä vartti sitten).”

 

Silloin voi tehdä kuten Saarah ja mennä joko a) salille ja saunaan, b) syödä herkkuja ja katsoa kolme tuntia putkeen How I Met Your Mother -sarjaa tai c) jotain muuta, mitä?

Kerro meille, mitä sinä teet kun TLR-päivä iskee?

 

 

 

 

Kommentit (7)
  1. Jatkan elämääni normaalisti. Menen töihin ja teen hommani. Tämä kaikki on osa sitä muutosta, jonka yritän tehdä omassa elämässäni ja pääkopassani: ulkonäkö ei ihan oikeasti ole niin kauhean merkittävä juttu. Eikä ainakaan sellainen, jonka tulisi antaa hidastaa tai estää asioiden tekemistä arjessa.

    Joinakin päivinä tuntee olonsa likaviemäristä nousseeksi, mutta so what. Kun lakkaa ajattelemasta sitä, antamasta sille aikaa tai peilailemasta itseään, niin kummasti niiden päivien määrä vähenee.

  2. Juon pari lasillista samppanjaa ja ostan jotain kallista eBay:stä, pistän jotain hienoa päälleni vaikka olen vaan yksin kotosalla ja kuuntelen hyvää musiikkia, esim. Aguileran ”Beautiful”.

    Jepsukka advice.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *