Toimituksen kesätuoksu: pioneja ja santelipuuta

Toimitus

Viime syksynä toimituksessa taisteltiin beigestä Narciso-tuoksupullosta. Tänä keväänä parfyymista lanseerattiin kevyempi Eau de Toilette -versio. Siitä on muodostumassa toimituksen virallinen lempituoksu kesälle 2015.


Narciso EdT on ennen kaikkea raikas kukkaistuoksu. Siitä nousee ensinuuhkaisulla selvästi esiin valkoinen pioni ja bulgarian ruusu. Emme ole vuosiin fiilistelleet kukkaistuoksuja. Siksi olemme tyytyväisiä, että tässä tuoksussa valkoiset kukat on yhdistetty myskiin, vetiveriin ja santelipuuhun. 

Tuloksena on tyylipuhdas mutta kiinnostava kesätuoksu. Sellainen, jonka merkkiä kaverit ja kollegat utelevat.  Bonarina tulee pelkistetty pullo, joka herättää meissä yhden hartaan toiveen: Oi, kunpa Narciso Rodriguez lanseeraisi pelkistetyn meikkisarjan meille minimalisteille.

NARCISO RODRIGUEZIN Narciso EdT, 30 ml, 52 e.

 

Teksti Jenna Kämäräinen
Kuva Toni Härkönen

 


 

Kommentit

Nuuh beibe!

Narciso on kyllä viime vuosien ehdottomasti kovimpia tuoksulanseerauksia. Yleensä vaihtelen hajuvesiä päivittäin, mutta Narciso on ainoa tuoksu jolle olin monogaminen peräti useamman kuukauden! Keväällä EDP alkoi tuoksua jo liian täyteläiseltä, odotankin innolla EDT:n kokeilua. 

Rodriguezin meikkejä.. aah mikä idea! <3

Toimitus
Toimitus

Älä muuta viserrä!

SuviJ (Ei varmistettu) http://www.floraetflora.com

Ihana pullo ja varmaan aivan ihana tuoksu!

Toimitus
Toimitus

Oi kyllä!

Kommentoi