Toimituksen luetuimpia juttuja 2015

lily_logo.jpgNämä jutut olivat erityisen luettuja vuonna 2015. Kannattaa klikata, ellet ole niitä jo lukenut!

1. Turvapaikanhakija, opettele Suomen tavat

Virpi Salmen naseva kirjoitus sai aikaan kävijäryöpyn ja herätti voimakkaita tunteita.

2. Parisuhde ei ole sairaus

”Väitän, että aika moni parisuhde olisi onnellisempi, jos itsensä toteuttamista ei jätettäisi sinkkujen yksinoikeudeksi.” Heinin naulankantaan oleva kirjoitus tulisi jokaisen sinkun ja parisuhteessa olevan lukea. Heti.

3. Pariskunnat, menkää itseenne

Julia sai hepulit itsekkäistä pariskunnista. Miten niin tyttöjen iltaan saa tuoda poikaystävän ja miksi pariskunnat aina saavat mökkireissuilla automaattisesti parhaan huoneen?

4. Rasisti, ole hiljaa

Rasistit saivat syksyllä aikaan asiattomien kommenttien vyöryn, joka johti muun muassa kommentoinnin sulkemiseen monissa nettijulkaisuissa – ei tosin meillä Lilyssä. ”Minua lohduttaa se, että tiedän rasistien olevan pieni vaikkakin äänekäs porukka, ja se, että järkevillä ihmisillä on mahdollisuus hiljentää tämä joukko”, toteaa Julia tässä jutussa.

5. Lapsetonkin vanhenee

Laura kirjoitti herättelevän kirjoituksen siitä, kuinka lapsettomien ja pienten lasten vanhempien elämät kuitenkin ovat aika samanlaisia.

6. Hiljaiset illat

Maria Veitolan koskettava kirjoitus erosta saa tunteelliseksi. ”Menetin erossa parhaan ystäväni ja rakastettuni lisäksi luottamukseni ihmisiin. En ymmärtänyt, miksi eksäni ei pitänytkään kiinni yhteisestä sopimuksestamme. Luottamuksen menettäminen oli jopa kamalampaa kuin kumppanin menettäminen.”

7. Meikitön naama ei ole uroteko

Jenna on kyllästynyt siihen, että itsevarmuutena pidetään sitä, ettei jaksa sutia aamuisin ripsiväriä. ”Jos meikittömyydestä aletaan jakaa moraalipisteitä, miehet ansaitsevat niistä suurimman osan.”

8. Bloggaajat kertovat: ”Tämän somekuvan lavastin”

Krapula-aamuja, parisuhdekinaa, lavastettuja aamiaisia… Suosikkibloggaajat paljastivat tarinat tykättyjen kuvien takana.

9. Tulonsiirto

Todella kiinnostavaan ilmiöön pureutuva juttu kertoo, miksi kolmekymppisetkin elävät yhä vanhempiensa rahoilla? Ja nolottaako se yhtään?

10. Miksi kampaaja ei enää kiinnosta?

Kyselimme kommentteja Trendin artikkelia varten. Syntyi todella kiinnostava keskustelu siitä, miksi luonnontilassa oleva kuontalo on se kaikista halutuin. Vai onko?

Kommentit (1)
  1. http://oma.wwf.fi/liekki

    Vain muutama päivä aikaa saavuttaa tavoite!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *