Toimituksen matkavinkki: excel pelastaa pakkaamisesi

mk_olsen.jpg

Mitäköhän Mary-Kate Olsenin pakkaus-excelissä lukisi? Kuva: People.com.

 

Puutalobabyn Krista pohtii, miten hankalaksi pakkaaminen muuttuu lapsen kanssa. Mitä kaikkea uutta reissuun tarvitaan mukaan?

Kristan ja muidenkin reissaajien avuksi ajattelimme jakaa parhaan pakkausvinkin, jonka olemme oppineet:

Tee itsellesi pakkaus-excel.

(Okei, word-tiedostokin käy, mikäli nörttiysasteesi ei riitä exceliin).

Pakkaus-exceliin kirjataan tavallisimmat matkatarvikkeet (omat sarakkeensa voi tehdä vaikkapa rantalomalle ja viikonlopun kaupunkipyrähdykselle) tähän tapaan.

7 paria alkkareita

1 juhlamekko

2 kirjaa

pelikortit

pullonavaaja

jne.

Aina, kun lähdet reissuun, voit avata saman pakkaus-excelin sen sijaan, että kirjoittelisit yhä uusia muistilappuja tai kaivelisit aivoistasi tietoa siitä, mitä hittoa siellä reissussa yleensä tarviikaan.

Comprende?

Kommentit (6)
  1. En voisi koskaan kuvitella tekeväni valmis-listaa exceliin, mutta vain siitä syystä että käsintehdyt listat on yli puoli huvia matkajärjestelyissä :D. Olen jo ala-asteen partioretkistä asti rakastanut listojen tekemistä; siitä että ne ruttuiset ruutupaperit täyttyy sivuilta ja ylhäältä ja on kryptisiä, ja sitten lopuksi vedellään viivat päälle ja hukataan lappu ennen lopputarkastusta. Ja sitten menoksi!

    Olen kahden viikon päästä lähdössä matkalle pitkästä aikaa ja luultavasti teen listan jo huomenna (kun olen ensin tuonut kesävaatteet varastosta 🙂 )

  2. Vieraileva Hessu
    20.4.2013, 09:06

    Ja jos excel on liian … noh, excel, niin tarkoitukseen on noita hienoja appeja älypuhelimiin ja tabletteihin. (Packing list, packing pro…)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *