Toimituksen päivän asu, osa 3: pyjamahousut – maailman mukavin trendi

pyjama.jpg

 

Aurinkoista perjantaita, ihmiset! Tämä valon ja lämmön määrä ei lakkaa hämmästyttämästä toimitusta, josta suuri osa on tänäänkin töissä ilman sukkia. Niin myös Kati – toimituksesta kolmas, joka menettää Lilyn asukuvaviikolla päivän asu -neitsyytensä. (Kaksi muuta ovat  tennarityyliä vilauttanut Anna ja tuunaaja-Maija.)

”Vaatekaappiani dominoi kolme väriä: harmaa, musta ja sininen. Nämä Samujin pyjamahousut ovat värikkäintä, mitä olen hankkinut kymmeneen vuoteen. Olen kuitenkin pitänyt pöksyjä kesällä enemmän kuin mitään muuta, sillä niissä yhdistyvät (hillittyä värimaailmaa lukuunottamatta) ominaisuudet, joita arvostan vaatteissa: mukavuus, yksinkertainen leikkaus, käytännöllisyys ja tuntuma, että vaatetta voi käyttää monta vuotta.

Mielikuvissani olen dramaattisen graafinen pukeutuja, mutta tosielämässä hohhailen t-paidoissa ja ballerinoissa. Päivän asun paita on H&M:stä ja matalat kiilakorkkarit ovat Vagabondit.”

Katin johtotähtiä ovat mukavuus ja yksinkertaisuus, miten teillä muilla?

Mikä on tärkein kriteeri, kun valitset vaatteita?

 

Psst. Jaa oma päivän asusi!

Lilyssä vietetään asukuvaviikkoa. Voit osallistua vaikka yhtenä päivänä tai esitellä tyyliäsi koko viikon, ensi tiistaihin asti. Nostamme asujanne esille myös toimituksen blogissa ja Trendin sivuilla.

HUOM! Tägää asukuvasi hashtagilla #teetrendia: näin se listautuu Tee Trendiä -sivulle, jonne kokoamme lehden tekemiseen liittyviä juttuja.

Lue lisää täältä. Tähän mennessä kertyneitä asukuvia näet esimerkiksi täältä. (Tuoreimmat tägätyt kuvat näkyvät sivun alalaidassa osiossa ”Jaa ideasi ja inspiraatiosi”.)

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *