Toimituksen päivän asu, osa 4: haalari toimii missä vain

Toimitus

No nyt on päivän asu -postauksissa selvästi siirrytty viikonlopun kunniaksi toimituksen visuaalisiin osaajiin. Saammeko esitellä: toimituksen AD Leena.

"Tämä Donna Karanin villahaalari on ollut päälläni juhlissa, työtapaamisissa ja arkisina perustyöpäivinä. Se on ehkä mekkoakin helpompi pika-asu, ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosan yhteensopiviuutta tai etsiä ehjiä sukkahousuja. Nilkkurit ovat L'Autre Chosen.

Tyyliasioissa Innostun nykyään vaivattomuudesta: mid heel -korkkareista, matalista kengistä, löysistä housuista ja vaatimattomista neuleista."

Mitäpä teillä on päällä lauantaina?

 

Psst. Jaa oma päivän asusi!

Lilyssä vietetään asukuvaviikkoa. Voit osallistua vaikka yhtenä päivänä tai esitellä tyyliäsi koko viikon, ensi tiistaihin asti. Nostamme asujanne esille myös toimituksen blogissa ja Trendin sivuilla.

HUOM! Tägää asukuvasi hashtagilla #teetrendia: näin se listautuu Tee Trendiä -sivulle, jonne kokoamme lehden tekemiseen liittyviä juttuja.

Lue lisää täältä. Tähän mennessä kertyneitä asukuvia näet esimerkiksi täältä. (Tuoreimmat tägätyt kuvat näkyvät sivun alalaidassa osiossa "Jaa ideasi ja inspiraatiosi".)

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Ihan mieletön! Upea AD teillä! Wau!

Ja kaiken lisäksi, asu myös näyttää mukavalle JA tyylikkäälle.

Toimitus
Toimitus

No eikös olekin! Se on myös ässä-taitava hommassaan, mikä sekin on mahtavaa.

AnnK
nothing is real

Voi, tahdon samanlaisen! Aivan täydellinen!

Hertta
Lilou's Crush

Upea Leena <3

Itse yleensä hieman kammoksun haalariasuja, mutta tuo on todentotta niin tyylikäs! Vautsivau!

Varattu nimimerkki (Ei varmistettu)

Täydellisin haalari ikinä!

Toimitus
Toimitus

Myös toimituksessa on muutamia haalariasu-kateellisia, jotka haluaisivat riistää tuon Leenan yltä - kielikuvan ei-seksuaalisessa merkityksessä siis :)

lalla a paris

Huhhuh mikä beibe!

Kommentoi