Toimituksen päivän asu, osa 5: päätoimittajan vaatekaapilla

Toimitus

"Jipikajee, asukuvaviikko! Mikä mainio tekosyy tällätä itsensä kameran taakse", tuumii myös päätoimittaja Jenni. Kuvassa ei ihan tarkalleen ole päivän asu, koska nyt sattuu olemaan sunnuntai eikä pomonainen (toivottavasti!) hengaa toimitalomme terasseilla. Mutta annetaan Jennin avautua:

"Näiden 2nd Dayn housujen ostamista pähkäilin. Olen ihminen, joka rakastaa mekkojen hankkimista ja niihin pukeutumista, mutta ahdistuu, kun pitäisi metsästää käytännöllisiä vaatekappaleita. Onneksi hankin nämä, sillä kahdessa vuodessa olen käyttänyt niitä valehtelematta sata kertaa. Uudehkoihin Célinen rilleihini olen mieltynyt sen verran, että pohdin samanmallisten aurinkolasien teettämistä omilla vahvuuksillani. Paita ja laukku Miu Miu, nilkkurit Dries Van Noten, huivi Loro Piana. Italialaismerkkien ystäville voin muuten lämpimästi suositella Firenzen lähellä sijaitsevaa The Mall -outlettia. "

PS Kyllä, toimituksemme sijaitsee meren äärellä. Kyllä, taustalla näkyy purjeveneitä. Kyllä, tiedämme että olemme onnekkaita pikku pirulaisia.

Mutta asiaan: onko sinulla hyviä outlet-vinkkejä? Jaa ne jutun kommenteissa!


Psst! Jaa oma päivän asusi ja #teetrendia!

Olette jakaneet huikean määrän aivan mahtavia asukuvia, suurkiitos kaikille mukaan jo lähteneille. Asukuvaviikkoa vietetään tiistaihin saakka, ja asukuvia poimitaan myös lehden sivuille - vielä ehdit osallistumaan!

HUOM! Tägää asukuvasi hashtagilla #teetrendia: näin se listautuu Tee Trendiä -sivulle, josta toimitus ja kaikki lilyläiset löytävät sen kätevästi.

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Tää on kyllä niin kivaa kurkkia myös sinne toimituksen tyyppien vaatekaappeihin, että ehdotan, että jatkatte omalta osaltanne asukuvien postailua!

Vaikka joka perjantai olisi yhden asukuvan vuoro tmv. Pliiiiiiis!

Katie
Aika kypsä äidiksi

Englannissa on Lontoosta luoteeseen Bicester Village. Ihan must himoshoppaajalle ja merkkien perässä juoksijalle! 

Toimitus
Toimitus

Mahtava vinkki, kiitos!

PIENI KOTI

Voi kuinka ihana asu! Tykkäys! :)

Kommentoi