Toimituksen päivän asu: Tennarityyppi-Anna

Toimitus

Hauskaa torstaita toimituksesta! Eilen asuaan esitteli Maija ja tänään vuorossa on toimituksen tennarityttö, tuottaja Anna, joka kertoo päivän asuistaan näin:


"Pukeutumisfilosofiani voisi olla: mitä mukavampaa, sitä varmemmin se löytää päälleni. Olen loukannut huono-onnisesti molemmat jalkani lähivuosina tapaturmissa ja nykyisin olen jalkaleikkauksien jäljiltä toipilasaikana vielä vannoutuneempi lenkkareissa kulkija (Nike Free Runit ovat parhaat). Ainakin minulla on vihdoin on tekosyy olla opettelematta korkkareilla kävelyä!

Ohessa näet asukuviani alkuviikolta. Tiistaina olin pukeutunut Asoksen farkkumekkoon, Illustrated Peoplen harmaaseen collegeen ja Minna Parikan kenkiin. Keskiviikkona pyörin kaupungilla työasioissa tapaamisissa. Kävin myös pressinäytöksessä katsomassa erään huikean hyvän romanttisen komedian - josta saatte lukea arvioni lokakuun Trendistä. Silloin jalkaani pääsivät mokkaiset, kevyet tossut. Tänään ylläni on Converset, Gina Tricotin farkkutakki ja muutoin samat vaatteet kuin eilen: COS:in neulemekko ja French Connectionin kaulakoru.

Pukeutumiseni tällä viikolla on ollut aika tyypillistä: pidän aina matalia kenkiä tai tennareita ja mekkoja. Tykkään asustaa yksinkertaisia (...tylsiä, köh köh) asuja veikeillä koruilla.

Nämä olivat ensimmäiset asukuvani maailmanhistoriassa ja jännitti kamalasti! Ihan hauskaahan tämä oli. Erityisen kivaa on tällä viikolla ollut nähdä teidän asujanne! Mahtavaa, että olette lähteneet rohkeasti mukaan!"

Onko siellä muita vannoutuneita matalien kenkien käyttäjiä?

 

Haastoimme kaikki lilyläiset mukaan postaamaan viikon ajan kuvia päivän asuistaan. Voit osallistua vaikka vain yhtenä päivänä ja yhdellä asulla, tai esitellä tyyliäsi koko viikon ajan. Nostamme parhaita asujanne esille myös toimituksen blogissa ja Trendin sivuilla.

HUOM! Muista tägätä asukuvasi hashtagilla #teetrendia: näin se listautuu Tee Trendiä -sivulle, jonne kokoamme lehden tekemiseen liittyviä juttuja.

Tarkemmat ohjeet voit lukea täältä

Tähän mennessä kertyneitä asukuvia taas näet esimerkiksi täältä. (Tuoreimmat tägäämänne kuvat näkyvät sivun alalaidassa osiossa "Jaa ideasi ja inspiraatiosi".)

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Minä käytän korkeita matalia kenkiä. :) 

Jotenkin on tullut semmoinen fiksaatio, että hameen/jakkupuvun kanssa en vaan voi käyttää matalia kenkiä  - siitäkään huolimatta että vaivasenluut huutavat hoosiannaa ja päkiät leipää, tukipohjalliset eivät tahdo korkkareihin mahtua, ja yleensä joudun kipsuttelemaan puolijuoksuaskelilla mieskollegojeni kintereillä näiden harppoessa eteenpäin kuin rukoilijasirkat. 

Kompromissina sitten muutaman sentin korkoa, semmoista kolme-neljäsenttistä. Ja hyvin tepsuttaa menemään, myös 8 tunnin seisomarundit messuilla ym. Ilman niitä tukipohjallisia. 

 

Anna Karhubear

Hyvä kompromissi! Tuohan on ymmärtääkseni just se parhain koron korkeus. Ei ihan tasaisetkaan tossut parhaat mahdolliset ole, ainakaan ohutpohjaiset! :)

Mahdoton Nainen

Itse asiassa juurikin tasaiset ja mahdollisimman ohut/joustavapohjaiset kengät ovat nykysuositusten mukaan parhaat jalalle. Tällöin jalka on luonnollisessa asennossa ja pääsee liikkumaan oikeita liikeratoja, myös kaikki jalan lihakset ovat käytössä. Vouhkasin tästä samasta aiheesta joku aika sitten Eeva Kolun palstalla... Huolimatta tästä käytän itsekin silloin tällöin korkokenkiä, mutten suinkaan päivittäisessä käytössä.

Anna Karhubear

Kiinnostavaa! No sittenhän jatkan tennareissa tepsuttelua. Ainakin just nuo Niken lenkkarit (joissa on ohut ja askeliin mukautuva pohja) ovat olleet mainiot ihan arkikävelyynkin ja mielestäni edesauttaneet nilkkojen liikeradan kuntoutumista.

http://www.lily.fi/blogit/lit-heels/olen-nainen-olen-feministi

Osallistumiseni yllä. Mukana myös juttu feminismistä.

Anna Karhubear

Kivaa että olet mukana, eevaunen!

Kiitos!

Mindeka
Ma-material Girl

Toi farkkumekko-college-yhdistelmä varsinkin on tosi kiva! 

Ennen olin vannoutunut korkkarien käyttäjä, mutta lapsiarki sai myös minut siirtymään Niken tennareihin ja ballerinoihin. Nykyisin on (valitettavasti) harvinaisempaa, jos vedän jalkaani korkkarit enkä flättejä.. :)

Anna Karhubear

Kiitos! Ja tuo on varmaan totta, että asu (elämän)tilanteen mukaan. Entistä juhlavammalta tuntuu varmasti laittaa erityishetkinä jalkaan huikeat korot :)

Nina Enroth

Minen tykkää ballerinoista, Converseista tai muista ihan fläteistä popoista. Yleensä jalassa on lenkkarit tai vähän tukevampipohjaiset tennarit, tai sitten mun uskolliset Red Wingsit. Korkkarit vaan spessutilaisuuksissa. Laiska mikä laiska. Hauska kaulakoru sulla tuon mustan mekon kanssa!

Anna Karhubear

Tukevampipohjaiset ovat kyllä jees. Eilen illalla tuntui jaloissa kyllä noilla ihan ohuilla consseilla kävely. Kiitos korukehuista, luottokoruni on vanha löytö Lontoosta, jonka ostopäätös tehtiin sekunnissa (aikaa ostoksille kun oli noin viisi minuuttia). Parhaat löydöt saattaa tehdä puolivahingossa!

jermia
Itärajapakolainen

Täällä tepastellaan feikki-Converseissa ja Adidaksen Superstareissa. Parhaalta tuntuu omaan jalkaan :)

Anna Karhubear

Kuulostaa tyylikkäältä tämän tennarityypin korvaan :)

Kommentoi