Toimitus etsii uusia tykättäviä palstoja - osallistu!

Toimitus

Olemme koonneet lilyläisten perustamia laadukkaita, säännöllisesti päivittyviä palstoja Toimitus tykkää -otsikon alle. Löydät palstat esimerkiksi Kaikki palstat -sivun listauksesta  ja sorttaamalla etusivun juttufeedi näyttämään kaikki Lilyn suosittelemat jutut.

Etsimme nyt uusia loistavia palstoja tykättäväksi. Suosittele siis omaa tai seuraamaasi hyvää palstaa meille. Kaikkien suosittelijoiden kesken arvomme ison kassillisen himottavia kevään uutuuksia: levyjä, kirjoja sekä kosmetiikkaa. Anna hyvän (löytösi) kiertää!

Mitä?

Kerro meille: Mihin sellaiseen huippuun Lilyn palstaan olet törmännyt, joka ei ole vielä Toimitus tykkää -listalla? Kenen jutut koukuttavat? Kuka kuvaa kauneimmin? Onko joku palsta muuten vain niin hyvännäköinen, että se ansaitsee lisää lukijoita?

Tai onko sinulla oma blogi jossain muualla, mutta haluaisit olla osa yhteisöä ja kaipaat blogillesi lisää lukijoita? Tervetuloa Lilyyn!

Ehdota omaa suosikkiasi – sinun itsesi tai jonkun toisen pitämää palstaa – meille

a) kommentoimalla tätä juttua,

b) sähköpostitse osoitteessa lily(at)a-lehdet.fi tai

c) toimituksen palstan sivupalkissa olevalla pikaviestilomakkeella.

Miksi?

Loistokkaiden Toimitus tykkää -palstojen jutut saavat lisää silmäpareja, koska...*Toimitus tykkää -palstojen jutut nousevat etusivun kuvalliseen juttukaruselliin useammin kuin muut jutut.

*Jutut löytyvät myös etusivun juttufeedin Lily suosittelee -sorttauksen alta.

*TT-palstojen postaukset erottaa juttuvirrassa Toimitus tykkää -leimasta.

Mistä?

Inspiraatioksi ja muistin virkistämiseksi:

*Kaikki Lilyn palstat löydät täältä.

*Ohjeet palstan perustamiseen saat täältä.

*Konkarien vinkit koukuttavan blogin tekemiseen löydät täältä.

*Lilyn vakkaribloggaajien palstat löydät Lily suosittelee -otsikon alta ympäri saittia. 

Yllätyspalkinto arvotaan 2.5. Voittaja ilmoitetaan tässä jutussa.

 

Kommentit

Mahdoton Nainen

Löydät palstat esimerkiksi Kaikki palstat -sivun listauksesta  ja sorttaamalla etusivun juttufeedi näyttämään kaikki Lilyn suosittelemat jutut.

Vau, olipa epäselvästi ilmaistu. Eli siis etsitte palstoja Toimituksen tykättäväksi, mutta tuolta sivulta pitäisi katsoa Lily suosittelee -lista...? Onko Toimitus tykkää ja Lily suosittelee sama asia vai mitäkä? Siis mitä hä what the what? Vai oonko vähän yksinkertainen enkä vaan tajuu?

Luru
Changes

Kyl mustakii saa tykätä, mutta ehdottaisin listalle Tyyliholistia!

Nina Enroth

Ehdottomasti tykkäyslistalle: Fitness Fuhrer. Ja koska vaatimattomuus EI kaunista, ehdotan tykättäväksi myös omaa verkkaripalstaani

heta margareta
Viinillä

Joo Tyyliholisti ehdottomasti TT -listalle :)

HelloAochi

Ilman sinua olen lyijyä!

Toimitus
Toimitus

Kiitos ehdotuksistanne! Lisää saa tykittää :)

Mahdoton nainen: Pahoittelut viestin epäselvyydestä. Tarkoitus oli ihan jutun aluksi selventää, mistä nykyiset Toimitus tykkää -palstat löytyvät (lisäksi etusivun sivupalkista) ja kertoa, että näiden lisäksi etsimme joukkoon lisää uusia. Lily suosittelee -palstat löytyvät etusivun vasemmasta laidasta kuvien kera ja pääkarusellin yläpuolelta. On ehkä syytä selventää systeemiä hieman :)

Essi Juulia
kissa vieköön

Hyvin epävaatimattomasti ehdotan tässä myös omaa palstaani, koska mielestäni olisi mukavaa että Lilyn tykätyimmissä palstoissa olisi muoti- ja lifestyle-palstojen lisäksi ripaus kissoja ;)

Toisena vaihtoehtona on superhyvin kirjoitettu ja mielenkiintoinen Mies ja elämä.

MariWLZ
The Good Vibes

Ilman sinua olen lyijyä, mutta totta kai munkin palstasta saa tykkäillä :)

Eteerinen sisko (Ei varmistettu)

Tykkään tuosta Halo-blogista. Kiva ja monipuolinen. Kiinnostavaa luettavaa aina!

Kanelibasilika

Halo on kyllä oiva ( en muista onko listalla..), myös omasta Tupa - Keittiö -palstastani saa toki tykätä, vaikkei aivan trendien aallonharjalla keltaisessa tuvassa kuljetakaan ;)

Ella F.
Siperian Ella

Luonnollisesti nostan täällä myös omaa palstaani kuin kissa häntäänsä konsanaan koska kukas se nostaisi kissan häntää jos ei jne. Kanelibasilikan Tupa-Keittiötä luen enemmän kuin mitään toimituksen tällä hetkellä tykkäämää.

LTL-Anna
Loving These Looks

Omaa palstaani koska hieman erillainen kun muut suomalaiset muotiblogit, ja myös Mi Mi Mendineä sillä se on kerrassaan upea! :)

Vieras
Vierailemassa

Omasta palstastani saa toki tykätä, kertoo nuoren aikuisen elämästä opiskelu-, työ- ja ihmissuhdekiemuruoiden maailmassa, itseä ja omaa paikkaa etsien. Myönnän toki, että ulkoasu on ehkä hiukka keskeneräinen :D

Uusia suosikkejani ovat http://www.lily.fi/palsta/kuin-kaksi-marjaa ja http://www.lily.fi/palsta/neiti-j

Vierailija (Ei varmistettu)

Halo on Lilyn Suosittelema. Se on enemmän kuin Tykkää.

Tyyne
Sukat makkaralla

Minäkin rohkenen suositella omaani, hääjutut ja niihin valmistautuminen elämäntaparemontista lähtien on sellainen aihe, jota ei ainakaan liikaa ole tullut vastaan :) Ja mitähän palstalla tapahtuu sitten niiden häiden jälkeen... 

Olennaisuuksia on myös palsta, jota olen seurannut jo ennen omaa Lily aikaa, rehellinen ja aito :)

jjonaa

Ite laitoinki tuonne sähköpostiin viestiä ja ehdotin omaa blogiani, kun tajusin vasta nyt että tähänkin voi laittaa sen, jotenkin sattui ensiksi silmään tuo s.posti.. tyhmä minä. No sieltä se löytyy sitten kans.

Ehdottaisin kyllä myös Ilman sinua olen lyijyä-palstaa!

Elina U.
Lentoaskeleita

Minun täytyy kyllä ehdottaa myös Ilman sinua olen lyijyä -palstaa, ehdottomasti ison tykkäyksen arvoinen huolella toteutettu blogi!

Pöytä koreaksi

Omaa palstaa ehdotan, koska korealaista ruokaa käsitteleviä blogeja ei vielä NIIN paljoa kuitenkaan suomeksi kirjotettuna löydy, eli http://www.lily.fi/palsta/poyta-koreaksi. Lupaan pyhästi postata useamminkin, mikäli saan lisää kiinnostuneita lukijoita! Aiheet eivät ainakaan ihan nopeasti lopu :)

Lisäksi Ninan verkkareissa on myös kiva palsta, jossa monipuolisesti juttuja liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen!

HelloAochi

Jee, Kain ja minä saatiin ääni! Ja toinen tietysti minulta itseltäni, kun kerta kaikki muutkin ehdottelee itseään: http://www.lily.fi/palsta/yksi-kaksi-meita-vain-kaksi

Charkku
Charlotan silmin

Ehdotan omaa palstaani! Vaikka kuvanlaatu ei kameran puutteen takia päätä huimaa, kirjoitan vaihtelevasti hömppää ja syvällistä juttua omaan tyyliin.

heta margareta
Viinillä

Ja ainiin, Pieni seikkailu, se on kanssa niin hyvä.

KaisaV (Ei varmistettu)

Paras palsta on ehdottomasti Milka Tarkiaisen Olennaisuuksia! Mäheen monipuolinen (juttua mm. treenauksesta, hyvästä ruuasta, valokuvauksesta, sisustamisesta, kauneudesta... lista jatkuu ja jatkuu). Eikä pahaksi ole sekään, että itse nainenhan on aivan muikeen mahtava persoona :)

Peukut Olennaisuuksia palstalle! <3

katja.t

Laitan sitten tännekin, kun muutkin. :)

Rimakauhua ja rahkapiirakkaa on erilainen ja kiva, sitä suosittelen! Ja olisi tietenkin mahtavaa jos oma palstani Katjan kengissä pääsisi tykättyjen listalle. :)

Marjia

(Ehkä ei niin yllättävästi...) Ehdotan Ma-material Girl-palstaa, koska Mindeka yhdistää niin hauskasti ja rehellisesti kotiäitiyttä, työelämää ja muotia sekä päivittää myös ahkerasti blogiaan. 

Baby Bubble

Ilman sinua olen lyijyä-blogi saa minulta myös pointsit tähän tarkoitukseen :)

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

1.jpg

Vink vink Mahdoton nainen ja muut Toimitus tykkää -palstojen etsijät! Lista tt-blogeista löytyy minusta kaikkein näppärimmin etusivun oikeasta sivupalkista, kun pikkuisen skrollailee - ks. kuva.

Elina U.
Lentoaskeleita

Niin ja minäkin suosittelisin lisäksi vielä tuota Ma-ma material girl -palstaa! Mindekalla on niin kivasti tyyli -ja äitiysjutut samassa paketissa (en lakkaa millään ihailemasta toimiva vaatekkaappi -sarjaa!).

Vierailija (Ei varmistettu)

http://www.lily.fi/palsta/suloista-sotkua

Tosi hyvä!! kirjoitus ytimekästä, ei liian pitkiä, kivat ja hauskatkin kuvat.

L.A.L (Ei varmistettu)

Nämä:

- Olennaisuuksia! <3 Milka on ihanan rempseä ja rehellinen:)

- "Spin off" ja "kuin kaksi marjaa"!!:) Pienisisko&isosisko <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Suloista sotkua! :) Mukavat aiheet ja hyvä kirjoitustyyli!

-lin (Ei varmistettu)

Kolme blogia, joista löytyy kivaa luettavaa ja neidit juttujen takana on ihan mielettömiä! <3
- Olennaisuuksia
- Spin off
- Kuin kaksi marjaa

Anna Blue Eyes

Voi, täällä on monta seurattavaa, mutta jos nyt yritän olla kaikkia listaamatta:

Kaunis ja monipuolinen Ilman sinua olen lyijyä ehdottomasti, sitten kivan rento ja mielipiteellinen Puolivahingossa, piristävä Rimakauhua ja rahkapiirakkaa ja mielenkiintoinen (jopa taidemielessä sivistävä) Miss Nella Jives. Sekä toki heitän mukaan vielä oman Suhteellisuudentajun.

Rationalisti saa lapsen

No kyllähän tuota omaa tajunnanvirtaa pitää suositella. (vaatimattomuus on tylsää). On sinne jokunen jo eksynytkin lukemaan, eivätkä varmasti ole kaikki sukulaisia!
Sarkasmin, ironian ja muuten vaan kieron huumorin sotkema palstani on siis Rationalisti saa lapsen, jossa kertoilen päivittäin mietittyvistä asioista, enemmän ja vähemmän esikoiseeni liittyen.

Kanelibasilika

Nyt kyllä täysin tapojeni vastaisesti vielä lisää tänne palstan nimeltä Voihan kakka - ei ole palstaa nimellä pilattu, mutta se rehellisyys ja tapa ilmaista asiat! Mahtavuutta! :)

Suttura

Vähän meni ehkä tästä maku näiden "no minun palsta, tietenkin" myötä, mutta koska olen oikeasti sitä mieltä niin ehdotan Eerikan palstaa. Mimmillä on aika rankka aika takana ja silti se kaivaa positiivisuutta jostain (viimeisimpänä raskaustestistä mikä on <3) Luen! Tykkään!

Ehdottomasti ilman sinua olen lyijyä!

Tommi K
Isyyspakkaus

Ehdottomasti Perho Kerttusen Kasvihormoni. Laadukas puutarhablogi, kauniit kuvat ja kivoja ruokia. Aika ainutlaatuinen Lilyssä.

jjonaa

Pitää tulla vielä ihan itse mainitsemaan ja suosittelemaan myös Ma-material Girl-palstaa! Tosi hyvä, hyvää tekstiä.

mikihara

Viinillä ja Kaunis Päivä on kyllä tosi kivoja palstoja. Viinillä on ihanan suppeasti ja selkeästi yhteen aiheeseen fokusoitunut ja Kaunis Päivä tyylivarmasti inspiroiva.

HelloAochi

Ehdotan myös Aika kypsä äidiksi-blogia. Muutenkin olen sitä mieltä, että kun todella iso osa Lilyn palstoilta on näitä vauvablogeja, niin niitä on siihen nähden hurjan vähän tuolla TT-listalla.

Silkkitassu

Aika kypsä äidiksi on oma ehdotukseni! Ja kivahan se olisi jos omastakin palstasta tykkäisitte. :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Toimitus tykkää -listalle ehdottomasti Fitness fuehrer!! http://www.lily.fi/palsta/fitness-fuehrer

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos kaikille Ma-material Girliä ehdottaneille <3 Ja minäkin melkein jo vaadin saada Toimitus tykkää- listalle mammoja, kirjoittaa he sitten pelkästään äitiydestä tai vähän muustakin ;)

 

Itse ehdotan:

Bättre liv -palstaa, jolla jännitetään keskenmenojen jälkeen uutta mahdollisuutta, mutta ennen kaikkea siksi, että Eerika on käsittämättömän rohkea kirjoittaessaan kaikista tuntemuksistaan avoimesti. Nostan hattua. Arvostan. Lisäksi palstalta voi lukea paljon kaikenlaiseen hyvinvointiin liittyviä juttuja.

Aika kypsä äidiksi, jossa Katie lähestyy raskautensa H-hetkeä, asuu Lontoossa ja vieraillessaan Suomessa, käy mm. Lily-mammojen kanssa Kiasmassa kahvitreffeillä! Ihanan positiivinen ja terveellä järjellä kirjoitettu blogi.

Ja, ja, ja... Palaan pian asiaan! Taapero kutsuu!

 

 

 

 

Kreeta

Mun mielestä MA-Material Girl ansaitsee ehdottomasti tykkäyksen! Ja oishan se huippua jos kävisitte tutustumassa omaan, kuukauden ikäiseen Affection-palstaani :)

annam_
anna k.

Mielestäni Perho Kerttusen Kasvihormoni täyttää kriteerit! Tyylikäs puutarhapainotteinen blogi toisi vähän väriä ja erilaista vivahdetta toimituksen tykkäämiin palstoihin.

annemi

Kasvihormoni, Pieni Seikkailu ja Pöytä koreaksi ovat omat ehdotukseni :) 

Pages

Kommentoi