Toimitus kiittää ja kumartaa

netti.jpg

Kuva ei liity asiaan, mutta löytyi kuvapankista hakusanalla take a bow
Toinen vaihtoehto olisi voinut olla panna tähän linkki Madonnan Take a bow -videoon.

Viime viikkoina Lilyssä on käyty älykästä, äänekästä ja monipolvista keskustelua muun muassa feminismistä, raiskauksista ja äänestämisestä. On otettu kantaa karvahöpsyköihin ja höpöhöpöblogeihin, on vaadittu perusteluja – ja seisottu niin postauksissa kuin kommenttiketjuissakin tiukasti oman mielipiteen takana.

Olemme toimituksessa seuranneet keskusteluja innolla ja jakaneet niitä myös some-kanavissamme. Olemme puhuneet aiheista myös keskenämme, sillä täällä istuu joukko ihmisiä, jotka ovat feministejä (viime perjantaina painoon lähteneessä huhtikuun Trendissä siitä muuten lisää), jotka ovat pöyristyneinä seuranneet, miten Tapanilan joukkoraiskauksesta uutisoitaessa on keskitytty tekijöiden taustaan, ja jotka vaalitenteissämmekin ilmaisemamme kannan mukaisesti ovat sitä mieltä, että ihan kaikkien äänestysikäisten pitäisi äänestää.

Meitä saa kritisoida ja meidän valintojamme saa haukkua. Onneksi olette käyneet kommenttejanne antamassakin sekä kehitysideoita keräävään kyselyymme että siitä kertovaan postaukseenkin. Tulevat uudistukset tähtäävät siihen, että kaikenlaisten sisältöjen ystävät löytävät itseään kiinnostavia blogeja helpommin. Haluamme uudistusten myötä nostaa erityisesti yhteiskunnallisempaa sisältöä helpommin saataville. Voitte olla varmoja, että huutoihinne vastataan. 

Sitä odotellessa toivomme, ettei vastakkainasettelu Lilyn erilaisten aihepiirien välillä äityisi liiaksi. Yksi aihe ei ole toiselta pois. Niiden kaikkien nostaminen näkyväksi on tietenkin ensisijaisesti meidän käsissämme. Te voitte kuitenkin auttaa siinä ja olettekin apuanne jo antaneet vinkkaamalla meille hyviä uusia blogeja. Siitä kiitos.

Koska keskustelua on virinnyt, on ollut taas kerran hienoa huomata, että Lily on täynnä ihmisiä, joiden ansiosta keskustelu on pitkälti pysynyt asiallisissa raameissa, melko lailla henkilökohtaisuuksiin menemättä. Täällä mielipiteensä uskaltaa rohkeasti sanoa myös omalla nimellään ja naamallaan, niin kuin esimerkiksi Ruskeat tytöt -blogin Koko, White Trash Diseasen Nata, Mun elämä, milloin siitä tuli näin (ihana) -blogin Emmi, Sivulauseita-blogin Helmi ja Elämäni palasia -blogin Vivi ovat tehneet. Samalla voi olla varma, että yhteisön muut jäsenet ovat valmiita joukolla haastamaan täysin asiattomat ja törkeät kommentit. Sitä ilmapiiriä haluamme vaalia.

Keskustelu siis jatkukoon. Ja Lilyn kehitysehdotuksia voi siis yhä jättää tänne.

Tekstin kirjoitti toimituksen puolesta Laura, joka ei ole vielä ehtinyt tehdä yhtään vaalikonetta ja vietti siksi sunnuntaiaamun tenttaamalla naisjärjestössä työskentelevää ystävää siitä, ketä kannattaisi äänestää.

Kuva: All Over Press

 

 

Kommentit (3)
  1. Nata - White Trash Disease
    18.3.2015, 21:22

    Meitsi pakeni myrkyjä tänne vuorille hehheh mut oon kyl seurannu keskusteluja sivusta mitä wifi on antanu periksi. Ens viikolla uudet kujeet! Keep up the good work! 🙂

  2. Kiitos, tästä vastineesta jäi kiihkeän keskustelun päätteeksi hyvä maku.

    Erityisesti sydämiä tälle: ”Tulevat uudistukset tähtäävät siihen, että kaikenlaisten sisältöjen ystävät löytävät itseään kiinnostavia blogeja helpommin. Haluamme uudistusten myötä nostaa erityisesti yhteiskunnallisempaa sisältöä helpommin saataville. Voitte olla varmoja, että huutoihinne vastataan. ” 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *