Toimitus vahvistui: tervetuloa Laura!

laura2.jpg

Jihuu, meillä on aloittanut uusi toimituspäällikkö, Laura Kangasluoma. Annetaan Lauran kertoa, kuka on, mistä tulee ja mitä kaikkea hänen työhönsä Trendissä ja Lilyssä kuuluukaan (kurinpitopiiska mainittu!).

 

Kuka olet, mistä tulet?

Olen Kangasluoman Laura, syntyjään Seinäjoelta ja Tampereen-opiskeluvuosien kautta Helsinkiin rantautunut toimittajanplanttu. Trendiin saavuin Gloriasta. Rakastan paistettua maksaa, Vain elämää -sarjaa, veteraanimieskuoroja, pitkiä aamiaisia ja festareiden lauantai-iltapäiviä juuri ennen kuin ne kääntyvät iltaan. Ja omenaremmeistä, niistäkin tykkään.

Mitä työhösi kuuluu?

Pidän yllä tiukkaa järjestystä ja viuhuttelen kurinpitopiiskaani ympäri toimitusta, muahahhaa!

No ei vaines, tilaan Trendiin juttuja toimittajilta ja editoin heidän tuotoksensa. Pidän huolen siitä, että hommat tehdään sovitussa aikataulussa ja jokainen numero on huikea paketti. Huolehdin, että lilyläisillä on kaikki hyvin ja kirjoitan toimituksen blogiin.

Miksi on kivaa olla töissä juuri Lilyssä ja Trendissä?

Toimituksen porukka on hykerryttävän ihanaa. Olen ollut töissä kaksi viikkoa, mutta tuntuu kuin olisin ollut täällä aina – ehkä siksi, että Kati, jota tuuraan, on perehdyttänyt minut hommiinsa harvinaisen tehokkaasti. Toinen syy saattaa olla, että kollegat sekoittavat minut siskooni Maijaan, joka myös on Trendin toimituspäällikkö, tosin nyt kotona ihanan siskontyttöni kanssa.

Trendistä ja Lilystä tekee Suomen parhaan työpaikan se, että sekä toimitus että lilyläiset suhtautuvat tekemiseensä intohimolla ja kaikki ovat silminnähden ylpeitä saadessaan olla mukana touhussa – ja se tarttuu.

Millainen on Lily-historiasi?

Eeva Kolun kanssa olen nauranut ja pari kyyneltä tirauttanut, Pupulandian Jenni vei sydämeni lopullisesti kun leikkasi polkkatukan, jollaisesta vain haaveilen, Isyyspakkauksen New York -vinkit tekivät taannoin joululomastani ikimuistoisen – ja Aina jonon viimeinen on suosikkini, koska ra-kas-tan giffejä.

Mikä on uusi kiva blogilöytösi Lilyssä?

Urhon yskänlääke herättää joka kerta tunteita ja ajatuksia. Ja Watch this space ruokkii edellä mainittua gif-rakkautta.

Suosikkisaittejani Lilyn lisäksi ovat…

Ilmiselvästi Facebook. Addiktoituminen on tosiasia. Tiuhaan käyn myös RBdigital Gatewayn sivuilla lataamassa Helsingin kaupunginkirjaston käyttäjilleen ilmaiseksi tarjoamat uusimmat aikakauslehdet maailmalta puhelimeeni ja selailen niitä työmatkalla metrossa.

Viimeksi googlasin…

Mitkä ovat Naistenklinikan vierailuajat. Ystävä sai vauvan ja menen katsomaan uutta tulokasta.

Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan? Nyt pääset.

Mitkä ovat valttikorttisi En ole koskaan -pelissä?

En ole koskaan lasketellut (suksilla tai lumilaudalla), en ole koskaan ollut Kanariansaarilla enkä ole koskaan käynyt soittotunneilla tai kuulunut urheiluseuraan. Pitkään en ollut myöskään millonkaan lotonnut, mutta sen edun menetin tänä vuonna.

 

Sydämellisesti tervetuloa Trendin ja Lilyn riveihin!
 

Kommentit (5)
  1. Teretulemast! Vaikutat kyllä hyvälle tyypille 🙂

  2. Tervetuloa Lilyyn! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *