Toimitus vahvistuu: tervetuloa Raisa!

Toimitus

Hurraa! Toimituksemme on saanut loistavan lisävahvistuksen: Raisa Mattila on uusi toimitussihteerimme. Ennen kuin annamme hänelle yhtäkään pilkkua viilattavaksi, on aika ottaa Raisa tenttiin.

 

Kuka olet, mistä tulet?

Olen Raisa, 28-vuotias toimittaja Helsingin Töölöstä, alun perin Lahdesta. Pidän hyvästä ruuasta (erityisesti sellaisesta, joka laitetaan ja katetaan minulle valmiiksi), hyvästä journalismista ja hyvistä kirjoista (viimeksi luin Jaakko Hämeen-Anttilan Islamin käsikirjan, nyt on kesken Tua Harnon Ne jotka jäävät). Vaikka olen kirjallisuustieteen maisteri, katson mielelläni telkkaria (Girlsiä, Satuhäitä, Wirea, Homelandia, Vallan linnaketta, Twin Peaksia, puoli yhdeksän uutisia). Tulin tänne töihin Hesarista.

Mitä työhösi kuuluu?

Työhöni kuuluu Trendin juttujen editointia, ideointia ja kirjoittamistakin. Lilyssä kirjoitan tietty toimituksen blogiin ja seuraan, mistä saitilla puhutaan.

Miksi on kivaa olla töissä juuri Lilyssä ja Trendissä?

Tyypit täällä ovat ihan mahtavia. Olen ollut toimituksessa nyt puolitoista päivää, eikä hetkeäkään ole ollut orpo olo. Koko ajan on joku auttamassa tai vähintään kyselemässä, tarvitsenko apua printterin asentamisessa (tarvitsin).

Millainen on Lily-historiasi?

Tulin Lilyyn lukijana heti perustamisvuonna 2011, kun tuo Kolun Eeva muutti bloginsa tänne.

Mikä on uusi kiva blogilöytösi Lilyssä?

Monet väittävät treenaavansa monipuolisesti, mutta Fitness Führerin meininki on aidoimmasta päästä. Kuten vaikka tämä

Suosikkisaittejani Lilyn lisäksi ovat...

Vastaus on pohjimmiltaan vähän kuiva mutta rehellinen: hs.fi, bbc.com ja puhtaasti akateemisesta mielenkiinnosta erilaiset hääfoorumit.

Viimeksi googlasin...

Olen varmistelijagooglaaja. Äsken tarkistin, että olihan Lily varmasti perustettu vuonna 2011.

Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan? Nyt pääset.

Raisa, mikä on paras vuodenaika?

Paras vuodenaika on ehdottomasti syksy. Onnekseni se alkoi eilen. <3

 

Tervetuloa lämpimästi Lilyn ja Trendin riveihin!

 

Kommentit

MariannaK (Ei varmistettu)

Loreen &lt;3 &lt;3 &lt;3

CougarWoman
CougarWoman

Täältäkin tervetuloa :) 

Mervi Johanna (Ei varmistettu)

Hei.

Luin ensimmäistä kertaa blogianne. Vastaatko kysymyksiini? Toiseen lukemaani artikkeliin kommentoin pitkähkösti. Onko teillä jotain qatiettyä kirjoitusrajoitetta? Kuinka pitkä saa kommentti olla, sivun mittainen? Kommenttini on lähes sivun pituinen. Ja toisekseen kommentoin Minna T.:n artikkelia masennukseen ja lähimmäisen auttamiseen liittyen. Tarkennatko, mikä artikkeli oli aiheesta kysymyksessä? Mitä artikkeleita Minna T. On mahdollisesti julkaissut? Kuinka pääsen lukemaan yhden blogin kirjoittajan näkökulmia viitaten heidän julkaisemiin artikkeleihin?

Kannanotossani otetaan kantaa Suomen mielenterveyshoitoon ja saamaani kohteluun Savonlinnan mielenterveyshoidossa. Oma näkökulmani on henkilökohtainen. Kiitos.

Toimitus
Toimitus

Moikka Mervi Johanna!

Muistaakseni ei taida olla rajoitteita siitä, kuinka pitkä kommentti saa olla - ei ole ainakaan vielä tullut raja vastaan. MinnaT on yksi Oisko tulta -blogin kirjoittajista. Voit nähdä enemmän hänen kirjoituksiaan, kun selailet blogia lisää. Aina postauksen otsikon alla lukee, kuka minkäkin jutun on kirjoittanut. 

 

Hanna/\ (Ei varmistettu) Http://Www.kirjaintenvirrassa.com

Mahtava juttu, Raisa! Onneksi olkoon. Hieno vahvistus toimituksen tiimiin.

Laura Pollari
Laura de Lille

Tervetuloa mukaan, Raisa!

Syksyisin (se paras vuodenaika) terkuin toinen säännöllisesti varmistelugooglaileva töölöläinen.

Kommentoi