Tom Ford karkasi salaa naimisiin

Toimitus

Julkkikset onnistuvat harvoin karkaamaan naimisiin viihdemedialta huomaamatta. Women’s Wear Daily kertoo, että poikkeuksen sääntöön tekee muotisuunnittelija Tom Ford. Suunnittelija paljasti alkuviikosta menneensä kaikessa hiljaisuudessa naimisiin.

Tom Ford paljasti salaisuuksiaan maanantai-iltana Lontoossa järjestetyssä keskustelutilaisuudessa. Suurin yllätys yleisölle oli se, että Ford ja tämän pitkäaikainen kumppani Richard Buckley vihittiin jokin aika sitten Yhdysvalloissa. Lontoossa asuva muotisuunnittelija onnitteli samaan hengenvetoon brittejä siitä, että tasa-arvoinen avioliittolaki astui juuri voimaan myös Isossa-Britanniassa.

Taaperoikäisen Alexander-pojan isä kertoi myös, kuinka lapsen saanti on muuttanut hänen elämäänsä. Aikaisemmin kotioloissa lähinnä ilkosillaan viihtynyt Ford joutuu tätä nykyä keskittymään siihen, että muistaa aamulla pukea vaatteet ylleen.

Puhui Tom Ford myös urastaan.Vaikka suunnittelukin on luovaa työtä, taiteellisimpana projektinaan Ford pitää vuonna 2009 ohjaamaansa A Single Man -elokuvaa. Uusista elokuvatöistä haaveileva Ford vertaa itseään suunnittelijana ennemmin liikemiehiin kuin taiteilijoihin.

Teksti: Laura Paananen, joka nyt häpeillen myöntää, että jätti kerran A Single Man -elokuvan kesken, eikä ole ikinä muistanut katsoa sitä loppuun.

Lähde: WWD

Kuva: Splash News

Kommentit

A single man on ehdottomasti yksi kauneimmista elokuvista jonka olen nähnyt. :)

My Man Jeeves

Ooo mikä uutinen!

Kommentoi