Top 3 festarikävijän tyylivinkit (eli selviytymisvinkit)

festari.jpg

 

Festivaalikesä 2014 käy kuumana: viime viikonlopun Ruisrock-festari nautti sekä sääjumalten että yleisön suosiosta. Nyt viikonloppuna taas on luvassa Ilosaari, sitten H2Ö sekä Pori Jazz ja niin paljon muita musiikkijuhlia, että fiilis taitaa loppukesän olla tämä:

Dance_cat.gif

Ja hei – kai luitte jo tämän postauksen lilyläisten festarimuistoista?

Festivaalipukeutuminen voi olla haastavaa, joten tässä pari vinkkiä, joiden avulla pystyt keskittymään bailaamiseen. Anteeksi, siis keikkojen kuuntelemiseen.

1. Sadetakki on fiksuin takkivalinta festareille.
Satoi tai paistoi, sadetakki kannattaa. Edes lentelevä ketsuppi, läikkyvä kalja tai virkistävä raekuuro ei pilaa asua, jos päällä on muovinen suojakilpi. You Feelin it -Petran läpinäkyvä sadetakki on erityisen tyylikäs ja inspiroiva valinta, ja tämmöisen alta näkyvät napa ja värikkäät festarihapsutkin! #winwin

2. Maalia naamaan.
Festareilla enemmän on enemmän. Tee sotamaalit á la Chanel ja rave on. Ei haittaa vaikket ehtisi nukkua, sillä tämä tyyli peittää suurimmatkin silmäpussit (ja voimauttavana teemabiisinä toimii esim. tämä klassikko). Kuva Pencils and ponytails.

3. Samurai-sykerö on festaritaistelijan ehdoton kampausvalinta.
Joku pölli teltastasi kaikki seitsemän hattuasi ja kolme kuivasampoopulloasi? Sellaista sattuu. Katso tämä Saara Sarvaksen tutoriaali, nosta otsahiukset pään päälle pikkunykeröön ja olet taas tosi fresh. Tai no, ainakin tosi söpö.

 

… ja kun mikään muu ei auta, muistakaa TÄMÄ vinkki.

Hyvää (ja tosi tyylikästä) festarikesää kaikille!

 

Teksti, kuva ja gif-valinta Taika, joka suuntaa Ilosaareen ensimmäistä kertaa ja on jo varmuuden vuoksi ollut tälläytyneenä soturimeikkeihin ja samurai-nutturaan koko viikon.

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Ilosaareen matkalla kans ja samanmoinen nuttura päällä keikkuu – selkeesti joku kosminen tyyliviba!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *