Top 3 Lilyn hauskimmat kommentit (juuri nyt)

Toimitus

 

Tavallisesti nostamme lilyläisten osuvia blogipostauksia täällä toimituksen blogissa. Tällä kertaa halusimme kuitenkin kiinnittää huomion meitä hymyilyttäviin kommentteihin postausten perässä. Täysin asiayhteydestä irrotettuna, luonnollisesti.  

Top 3 tänään ilahduttavinta kommenttia:

3

Pari sannaa:

"Jokaisessa urheilulajissa pitäis myös olla Putin mukana (ilman paitaa, karhun selässä ratsastaen tai vaihtoehtoisesti naamioituneena kurjeksi). Vähän paikallisväriä kisoihin."

Kommentti poimittu tästä ketjusta.

2

Emmi Nuorgam:

"Oonkohan mä joku luonnonoikku, kun mussa paidattomat miehet ei aiheuta mitään tuntemuksia? Tai lähinnä sellaisia "ai kappas, rintakarvat" tai "ai kappas, ei rintakarvoja" -tyyppisiä reaktioita.."

Kommentti poimittu tästä ketjusta.

1

mitähhh:

"Mikä ihmeen kielikuva on 'sinisaarelat'?"

CougarWoman:

"Sini Saarela = Greenpeacen luontoaktivisti --> Greenpeace on huolissaan myös valaista --> minä olin niin iso että luulivat valaaksi --> halusivat pelastaa rantautuneen valaan työntämällä takaisin mereen."

Kommentti poimittu tästä ketjusta.

 

Teksti: Julia, joka aikoo ottaa termin "sinisaarelat" aktiiviseen sanavarastoonsa

Kuva: On poimittu yhtä satunnaisesti A-lehtien kuva-arkistosta kuin nämä kommentit Lilyn blogeistakin. Paitsi että halusimme kuvalla varmistaa Emmi Nuorgamilta, että eikö edes Daniel Craig ilman paitaa aiheuta minkäänlaisia tuntemuksia? (Lisäksi kuva liittyy vähän tuohon Putin karhun päällä -kommenttiin, sillä öö... kyllähän Daniel Craig näyttää vähän Putinilta...ilman paitaa)

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Putin ilman paitaa <3

Toimitus
Toimitus

Myös tämä kommentti hymyilyttää meitä. <3

marietta

Paitsi että se on paidaton ja eläinrakas, sillä on myös sairaan nopeet lasit!

Toimitus
Toimitus

No mutta tämä selittää asian! Olemme täysin samoilla linjoilla.

paulahelena
ALUAP

mä oon varmaan tosi outo ku en oikeestaan minkäänlaisista (vieraista) miesvartaloista syty mitenkään erityisemmin oli ne sit paidatta tai puettuja, takaapäin tai edestä. hottiksinta miehessä on katse. ja hyvistä hiuksista saa plussaa.

CougarWoman
CougarWoman

Mulla tulee kyllä aina semmoinen miellyttävä hiki kun katselen "kolajuoma light" - mainoksia, joissa siis standardina paidaton mies... ;) 

tvtap for pc (Ei varmistettu) https://tvtap.app/tvtap-pc-laptop-windows-10/

Thanks to Admin for top 3 lilyn hauskimmat kommentit juuri nyt. Recently I have seen Top Funniest Episodes on TVTap Pro Application https://tvtap.app/

Kommentoi