Trendi haastaa ja kiittää: aikamatka vuoteen 2004

p1020127_2.jpg

Haastoimme lilyläiset pohtimaan, minkä neuvon he antaisivat kymmenen vuotta nuoremmalle itselleen. Haaste heitettiin maanantaina, ja ihania, hauskoja, herkkiä, höpsöjä, syvällisiä ja kauniita postauksia on tipahdellut yhteisöömme pitkin viikkoa. ISO KIITOS ajatuksistanne ja mietteistänne, niitä on ollut ilo lukea!

Ilahduttavia neuvoja ovat muiden upeiden muassa olleet esimerkiksi nämä:

 • Sinun tapasi järjestää astiakaappi tai pestä vessanpönttö ei ole se ainoa oikea. Ja kyllä: se on nalkuttamista eikä ystävällismielistä huomauttamista. (Kristaliina)
 • Ihan hyvin sä vedät. Teit päätökset silloin niillä tiedoilla mitä sillä hetkellä oli käytössä ja ihan hyvin se meni. (honeychile)
 • ÄLÄ värjää hiuksiasi luonnottoman oranssinruskeiksi. Älä. Se ei pue sinun luonnollista vaaleuttasi eikä kalpeaa ihoasi. Ei silloin. Eikä kymmenen vuotta myöhemmin. Eikä koskaan. That’s it. (Amal)
 • Kaikkea jallua ei ole pakko juoda, vaikka olet jalluringin viimeinen ja uusi pullo korkataan juuri sinua ennen. (Ilana)
 • Vaikka nyt ei oo kavereita, niitä tulee. Sulla käy tän asian suhteen niin hyvä tuuri, ettet uskokaan. Odota vaan. (Edgybeauty)
 • Liikunta ei ole p***aa vaan ainoastaan ne koulun liikuntatunnit. Tosin niissäkin voisi olla ihan kivaa, jos et niin paljon pelkäisi epäonnistumista. (Suvi K.)
 • Moi, tässä ensi viikon lottonumerot. Tai mitäs tässä kitsastelemaan, tässä parin seuraavankin. Ja lisänumerot päälle. (tiiti)

Postauksissanne on ollut myös ilahduttavan paljon kuvia (noin) vuodelta 2004. Kiitos näistä!

2004.png

Haasteeseen voi osallistua ensi keskiviikkoon asti. Käythän myös antamassa gallup-äänesi täällä ja täällä.

 

Kuvat: Puutalobaby, Ninan verkkareissa, Ite puin, Mie, puntti ja paistinpannu, Dive into the Beehive, Etkaisäänymuavarte

Kommentit (6)
 1. Hei mää oon siellä, kivaa!

  Tää oli kyllä haasteiden parhaimmistoa, luin jengin postauksia vallan hykerrellen.

  1. Jep, haaste kyllä osui ja upposi. No niin mekin! 🙂

 2. Kysyin jo FBssä, mutta kysyn täälläkin. Miksi omalla blogisivulla näkyy noi Viimeisimmät kommentit ja muut laatikot? Tietääkseni en oo niitä mistään lisännyt tai hyväksynyt, enkä oikeen tykkää että ne on siellä pakotettuna. Se on kuitenkin mun oma sivu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *