Trendi haastaa: Mikä on sinun luottovaatteesi?

Toimitus

Toimituksessa on otettu kesällä käyttöön aivan uusi käsite: flaksimekko. Se on mekko, jonka ollessa päällä tapahtuu aina jotain ihanaa ja unohtumatonta. Tästä saimme ajatuksen tämän kuukauden haasteeseen.

Haluamme kuulla, mikä on sinun luottovaatteesi. Mikä vaate on sinulle erityisen tärkeä, saa sinut tuntemaan olosi hyväksi, kauniiksi tai itsevarmaksi, muistuttaa hauskasta tapahtumasta tai tuo onnea? Entä onko vaatteellasi erityinen nimitys?

Osallistu haasteeseen ja jaa oma vaatekertomuksesi!

Tee näin:

1. Kirjoita blogiisi postaus, jossa kerrot, mikä vaate on sinulle merkityksellinen ja miksi. Plussaa saa, jos vaatteella on vielä nimikin (vrt. Ainon "kulttuurikaapu", alla)

Voit halutessasi taustoittaa juttua ja kertoa esimerkiksi jonkin hauskan tapahtuman tai muiston, joka liittyy vaatteeseen.

2. Jos mahdollista, lisää postaukseen kuva vaatteesta.

3. Kirjoita postauksen avainsanat-kohtaan: #trendihaastaa, #teetrendiä (HUOM! Käytä Lilyssä pilkkua avainsanojen välissä). Jutut kerääntyvät Tee Trendiä -sivulle ja löytyvät tägejä painamalla.

 

Haaste alkaa nyt ja loppuu sunnuntaina 31.8.

 

Toimituksen jäsenet kertovat luottovaatteistaan näin:

"Ystäväni toi minulle Koreasta tuliaiseksi värikkäät kissasukat, joissa lukee "I love fishes". Niin lapset kuin aikuisetkin kissafanit rakastavat näitä sukkia. Aina kun minulla on ne jalassa, pyrin hipsuttelemaan ympäriinsä mahdollisimman paljon ilman kenkiä."

Julia, tuottaja

"Yksi luottovaatteistani on kulttuurikaapu, kuten mieheni sitä kutsuu. Oikeasti se on Acnen iso, vähän epäsymmetrinen musta kauluspaita. Tekee lookista uskottavan (ja toki myös vähän artsun) todella monessa eri tilanteessa!"

Aino, toimitussihteeri

 

Haastamme lilyläiset kuukausittain kertomaan mielipiteitä ja kokemuksia eri teemoista. Kirjoituksista ja kuvista koostetaan Trendin takasivulle palsta. Aiempia haasteita voit selailla täältä:

Suosittele harrastustasi muille

Minkä neuvon antaisit kymmenen vuotta nuoremmalle itsellesi?

Minkä ruokailmiön haluaisit saapuvan Suomeen?

Millaiset ovat kesän 2014 trendikkäimmät häät?

Millainen oli unelmiesi matka?

Mikä on sisustuksen seuraava hitti?

Ketä ihailet ja miksi?

 

Kuva: AOP

Kommentit

Kommentoi