Trendi haastaa: Millainen oli unelmiesi matka?

matkat.jpg

Tulevat kesän reissut siintävät jo mielessä. Siksi nyt on pakko päästä lukemaan vinkkejä, näkemään fiilistelykuvia ja selailemaan ihania matkakertomuksia!

Haastamme sinut kertomaan unelmiesi matkasta. Sijoittuiko se kaupunkiin, rannalle, luontokohteeseen tai jonnekin ihan muualle? Oliko kirsikka kakun päällä täydellinen hotelli vai mahtava uusi tuttavuus?

Koostamme kertomuksista ja kuvista toukokuun Trendin takasivulle matkakollaasin.

 

Tee näin:

1. Kirjoita blogiisi postaus mieleenpainuvimmasta reissustasi. Kerro matkakohteesta parhaat vinkkisi: mukavin hotelli, kivoin ranta, kaunein luontokohde, kiinnostavin museo, tunnelmallisin kahvila tai ihan mitä vain!

2. Postaa myös kuvia matkastasi, jos niitä suinkin löytyy – rakastamme matkakuvien katselemista!

3. Kirjoita postauksen avainsanat-kohtaan: #trendihaastaa, #teetrendiä 

(HUOM! Käytä Lilyssä pillkua avainsanojen välissä). Jutut kerääntyvät Tee Trendiä -sivulle ja löytyvät tägejä painamalla.

 

Haaste alkaa nyt ja loppuu sunnuntaina 30.3.

 

Entäpä Lilyn ja Trendin toimitus, millaisia unelmamatkoja teillä on ollut?

Es Molí de Sal -ravintola Formenteran saarella Ibizan vieressä jäi mieleen eeppisenä lounaskokemuksena. Purjehdimme saarelle katamaraanilla ja söimme vanhaan suolamyllyyn rakennetussa ikkunattomassa ravintolassa. Tukka merivedestä suolaisena, yllä bikinit ja kaftaani ja lautasella parhaat simpukat, joita olen koskaan maistanut – se on oma näkemykseni paratiisista.”

Jenni, päätoimittaja

”Okura-hotelli Bangkokissa oli niin huikea, että olisin helposti voinut viettää siellä koko loman. 28. kerroksen kulmahuoneemme ulkoseinät olivat lasia, jonka takana avautui näkymä kaupungin ylle. Kylpyammeesta, uima-altaasta ja aamiaisterassilta pystyi niin ikään ihailemaan maisemaa niin pitkälle kuin silmä kantoi. Eli pitkälle. Kylpytakin lisäksi huoneessa oli luonnollisesti myös kimono-aamutakki, täydelliset kylpytuotteet, lämmitetty wc-istuin, suloisia origameja ja kokonaisvaltainen luksusfiilis.”

Jenna, vastaava tuottaja

”Olin haaveillut vuosikausia Borneon sademetsistä. Perillä totuus oli ihan toinen: hehkutettu Kinabalun kaupunki oli autojen tukkima läävä, jonka ympärillä aukesivat ikuisuuksiin jatkuvat palmuöljyviljelmät. Oikeaan viidakkoon olisi päässyt vain lentämällä ja maksamalla satoja euroa yhdestä yöstä. Mutta kun yritin organisoida viidakkoseikkailua, kävikin niin onnellisesti, että tutustuin paikalliseen taiteilija- ja aktivistiryhmään. Viidakon sijaan päädyin maistelemaan viskiä, ripustamaan galleriatilaan tauluja ja viemään karkotusta odottaville laittomille siirtolaisille vankeuteen ruokaa.

Heini, toimitussihteeri

”Olen vakuuttunut siitä, että kaikkein paras matka on vielä edessä, mutta roadtrip reitillä San Francisco – Napa Valley – Portland – Seattle – Vancouver oli aika ässä. Kaikki kaupungit olivat eri tavoilla hienoja, kolmen osavaltion luonto mahtava ja etenkin Pohjois-Kalifornian jättimäiset punapuut suorastaan hengästyttävän majesteetillisia. Länsirannikolla ihmiset ovat rentoja, ja joka paikasta saa luomuruokaa ja pienpanimo-olutta. Mitä muuta voi ihminen toivoa?”

Kati, toimituspäällikkö

 

Haastamme lilyläiset kuukausittain kertomaan mielipiteitään ja kokemuksiaan eri teemoista. Kirjoituksista ja kuvista koostetaan Trendin takasivulle palsta, joka innostaa ja ilahduttaa lukijoita. Aiempia haasteita voit selailla täältä:

Mikä on sisustuksen seuraava hitti?

Ketä ihailet ja miksi?

 

Teksti: Julia, jonka yksi ikimuistoisimpia matkakokemuksia oli Grand Canyoniin oksentaminen.

Kuva: Taika, joka 15-vuotiaana sekosi onnesta päästessään fudistreenileirille Miamiin. Määrä kavereille reissulta tuliaisiksi ostettuja Hello Kitty-tuotteita = erittäin suuri.

 

kulttuuri suosittelen matkat
Kommentit (2)
  1. Terve, tämä juttu meinasi riistäytyä käsistä, ja oli pakko julkaista se nyt ennen kuin ehdin laittaa siihen vielä enemmän kuvia:

    http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus/trendi-haastaa-unelmien-lomamatka

    🙂

  2. Todellinen unelma olis pakata pienet lentolaukut minulle ja puolisolle, suunnata lentokentälle ja istua kahville ja katsella mihin otettais äkkilähtö siinä, heti, tässä ja nyt. Suunnittelematta sen enempää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *