Trendi haastaa: Millaiset ovat kesän 2014 trendikkäimmät häät?

Toimitus

 

Käsi ylös, kuinka moni on menossa omiin, ystävän tai sukulaisen häihin ensi kesänä? Aika moni.

Kuten taannoisesta sisustushaasteesta huomasimme, Lily on täynnä eteviä trendineniä, jotka osaavat ennustaa tulevat hitti-ilmiöt.

Nyt haastamme sinut kertomaan kesän 2014 häätrendeistä.

Koostamme kertomuksista ja kuvista toukokuun Trendin takasivulle upean hääjutun.

 

Tee näin:

1. Kirjoita blogiisi postaus, jossa kerrot, mikä on mielestäsi tämän kesän häiden kuumin trendi-ilmiö. Se voi liittyä esimerkiksi koristeisiin, perinteisiin, hääpukuihin tai -kampauksiin. Myös vaikkapa puheiden teemat, hääkakun maku tai ulkonäkö tai häämatkakohde kiinnostaa. Huom! Koska häätrendit kiertävät, saattaa ensi kesän hitti-ilmiö löytyä häistä, joissa olet ollut. Voi siis myös muistella omia tai ystäväsi häitä postauksessa.

2. Postaa myös kuvia häätrendeistä, jos niitä suinkin löytyy!

3. Kirjoita postauksen avainsanat-kohtaan: #trendihaastaa, #teetrendiä 

(HUOM! Käytä Lilyssä pillkua avainsanojen välissä). Jutut kerääntyvät Tee Trendiä -sivulle ja löytyvät tägejä painamalla.

 

Haaste alkaa nyt ja loppuu sunnuntaina 4.5.

”Lyhyet hääpuvut! Etsin sellaista omiin häihini vuonna 2006, vaan eipä löytynyt mistään. Nyt niitä saisi jopa H&M:stä ja Topshopista - todellakin TAHDON!”

Jenni, päätoimittaja

”Tuntuu, että Pinterest on täynnä neilikoita häiden koristekukkasina. Lisäksi häät eivät ole häät ilman jouluvalovirityksiä katossa.”

Julia, tuottaja

”Rennot ja näyttävät lettikampaukset!”

Vivi, harjoittelija

”Tuliskohan kermakakku taas kohta takaisin, kun aika monta vuotta on vedetty juustokakkua?”

Aino, toimitussihteeri

”Veikkaan, että photobooth-kuvat á la Oscar-gaalan Vanity Fair-jatkot tulevat olemaan 2014 wedding party trick.”

Taika, graafikko

 

 

Haastamme lilyläiset kuukausittain kertomaan mielipiteitään ja kokemuksiaan eri teemoista. Kirjoituksista ja kuvista koostetaan Trendin takasivulle palsta. Aiempia haasteita voit selailla täältä:

Millainen oli unelmiesi matka?

Mikä on sisustuksen seuraava hitti?

Ketä ihailet ja miksi?

 

Teksti: Julia, joka on tämän kesän morsio ja jonka mielestä kesähäiden trendinä on myös PAISUMINEN. Ensin piti kutsua pari kaveria, nyt on Turun tuomiokirkko varattu.

Kuvat: Taika, jonka mielestä häät ovat parhaat mahdolliset kesäbileet. Kutsuja otetaan vastaan ;) ! Varsinkin Kanye Westin ja Kim Kardashianin häihin!!

 

 

Kommentit

MinEna
Kasvukäyrillä

Jei! Hyvä haaste! PAKKO kommentoida tota PAISUMISTA; meidän häitä piti viettää 31.5. Suomenlinnassa. Paisuminen, stressi, hössötys, rahanmeno kaikki edellä mainitut saivat meidät järjestämään 3 viikossa pienet pika häät maistraatissa ja siunaustilaisuus Roomassa. Eikä voitais olla tyytyväisempiä! :) voisikohan se olla kohta trendi: stressittömyys ja pieneminen? :D

Blogista löytyy vähän juttuakin: www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/salaa-naineet-haat-meidan-tapaan

Morsio
Mennään vaan!

Lupaan vastata haasteeseen, kiitos #toimitus! :)

Amma
Why you little!!

Ounou, tässäpä olis haaste niinkun nenä päähän, hääjuhlat syyskuun alussa... MUTTA entä jos en halua paljastaa kaikkia juttujani?! Tai siis oikeastaan mitään? Olen lähipiirillekin kertonut todella vähän mitään mistään, koska musta jos kaiken paljastaa etukäteen, siitä lähtee vähän sitä WOW-efektiä..

Toimitus
Toimitus

Hmm hmm! Kinkkinen kysymys todellakin! :)

No, sitten voi tehdä niin, että tekee huomioita siitä, mitä on havainnut muiden blogeissa ja pinterestissä yms. muttei kuitenkaan kerro mitään sellaista, jota on tulossa omiin häihin!

Eli osallistumaan vain!! :D

Miiza

Jaahas, suolaa haavoihin.. Ei vais :D

Kiva haaste, mutta kun trendikkyys on meikäläisestä yhtä kaukana kuin pluto auringosta niin täytynee jättää väliin.

Toimitus
Toimitus

Trendi-käsite on pikkuisen hankala, mutta oikeastaanhan trendien kanssa ei voi olla väärässä, vaan edellä, kopioimassa tai perässä. Ei kun uusia trendejä luomaan, sanomme me!

sanumaria

Määkin kirjotin! Mää kans mää kans! Tämmösen.

honeychile

Eihän tätä voinut vastustaa! Täällä meitsin ennustukset ja muistelot omista häistä. Ja hei, yritin käyttää hashtagejä, ensimmäistä kertaa elämässäni! Mutta varmuudeksi tännekin linkki :D

Toimitus
Toimitus

Ihania muisteloita, kiitokset näistä! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Minäkin innostuin muistelemaan, vaikka se ennustaminen vähemmälle jäikin! :) 

Riinanen
Onnenavaimia

Hih, minä pelkästään ennustin. Omista häistä manitsin vain muutaman pikkuasian. Täytyy palata omiin häihin tarkemmin myöhemmin. http://www.lily.fi/blogit/onnenavaimia/vuoden-2014-ehdoton-haatrendi

Morsio
Mennään vaan!

Nyt on ennustettu kuin kristallipallotäti konsanaan! Käykäähän lukemassa, että mentiinkö metsään vai napattiinko se kuuluisa aallonharja:

http://www.lily.fi/blogit/mennaan-vaan/trendi-haastaa-kuumimmat-haatrendit-2014

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ennustajaksi musta ei ole, mutta intouduin kuitenkin muistelemaan. :)

Kommentoi