Trendi haastaa: Minkä ruokailmiön haluaisit saapuvan Suomeen?

Toimitus

 

 

Milloin maistoit ulkomailla viimeksi jotain niin ihanaa, että se jätti pysyvän muistijäljen makuhermoon?

Haastamme sinut kertomaan, minkä ruokailmiön haluaisit rantautuvan myös suomalaisiin ravintoloihin, kauppoihin tai vaikka kotipihan istutuksiin!

 

Tee näin:

1. Kirjoita blogiisi postaus, jossa kerrot, minkä ruokailmiön haluaisit saapuvan Suomeen ulkomailta. Voit esimerkiksi kertoa ihanasta ruokamuistosta matkaltasi tai esitellä kivan ruokabongauksen, jota haluaisit päästä itsekin maistamaan tai kokkailemaan. Kyseessä voi olla kokonainen ruoka-annos, jokin tietty mauste tai ruoka-aine, mitä vain!

2. Postaa myös kuvia kyseisestä ruuasta, ravintolasta tai hetkestä, jolloin olet maistanut jotain kiinnostavaa, jos vain suinkin kuvia löytyy!

3. Kirjoita postauksen avainsanat-kohtaan: #trendihaastaa, #teetrendiä 

(HUOM! Käytä Lilyssä pilkkua avainsanojen välissä). Jutut kerääntyvät Tee Trendiä -sivulle ja löytyvät tägejä painamalla.)

 

Haaste alkaa nyt ja loppuu sunnuntaina 1.6.

 

 

Toimitus fiilistelee seuraavia ruokanautintoja:

 

”Sansibarilla oli ihania hedelmälautasia, joihin sai valita haluamansa paloitellut ja pestyt hedelmät. Näistä syntyi virkistävä välipala kuumaan hellepäivään. Joskus hedelmä on paljon parempi herkku kuin jäätelö!”

Julia, tuottaja

”Street gastro -paikat – olkaa auki aamuyöllä, kun minun tekee ruokaanne mieli!”

Jenni, päätoimittaja

”Toivon, että täältäkin alkaisi vihdoin saada joka kahvilasta ihania tuorepuristettuja mehuja kohtuuhintaan, kuten Los Angelesissa.”

Aino, toimitussihteeri

”Odotan raakaruoka- yms. ruokahifistelyboomien laantumista ja tavallisen ruuan paluuta. Suomalainen pottumuusi, tervetuloa!”

Vivi, harjoittelija

 

Haastamme lilyläiset kuukausittain kertomaan mielipiteitään ja kokemuksiaan eri teemoista. Kirjoituksista ja kuvista koostetaan Trendin takasivulle palsta. Aiempia haasteita voit selailla täältä:

 

Millaiset ovat kesän 2014 trendikkäimmät häät?

Millainen oli unelmiesi matka?

Mikä on sisustuksen seuraava hitti?

Ketä ihailet ja miksi?

 

Kommentit

Nata - White Trash Disease

vietnamilaista safkaa suomeen kiitos!!! miksei täällä ole pho-ravintoloita vielä?! kysynpähän vain.

heta margareta
Viinillä

:o mun poikaystävä just valitti miten Helsingissä _kaikkialla_ (eli ehkä siis kahdessa raflassa ja jossain makkaratalon aasialaisessa?) on phota. Ite venaan kyllä hot pot -kulttuuria!

Nina Enroth

Brittien ähkysetti eli roast dinner tänne heti, kiitos. Postasinkin.

Jaana K

Oma toiveeni on raparperin yleistyminen. Fiilistelyn lähde löytyy Saksasta, jossa sitä käytetään mm. limuissa, jäätelössä ja kaiken maailman leivonnaisissa.

Nina Enroth

Juu, totta! Tai siis että kelpais mullekin. Samoin kirsikka, inkivääri ja kookos ansaitsisivat isomman roolin.

Jaana K

Totta! Ja seljankukka :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Minä taas haikailen japanilaisen munakkaan (tai pizzan), okonomiyakin, perään:

http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus/trendi-haastaa-seuraava-ruokailmio-olisipa-se-okonomiyaki

hmpv (Ei varmistettu)

Japanilaiset hibachi ravintolat! Rakastuin niihin ollessani jenkeissä viime syksynä, tahtoo suomeen kans niitä!

kirsikkainen

Sushin lisäksi muitakin merenherkkuja, joita löytyy paljon erilaisia myös esim. Latinalaisesta Amerikasta. Yhtä kaiholla ja vesi kielellä muistelin: http://www.lily.fi/blogit/tassa-elama/aguachile-tule-suomeen

Kommentoi