Trendi haastaa: Miten teet krapulapäivästä luksusta?

Toimitus

Krapula, mikä ihana syy viettää nautinnollinen luksuspäivä!

Monilla on omia hyväksi havittuja keinoja, joilla dagen efter muuttuu juhlaksi. Darudehan on nimittäin mitä parhain tekosyy pötkötellä sängyssä pitkään ja tehdä mukavia asioita.

Marraskuun Trendi on huikea Trendi LUX -erikoisnumero, ja haluamme lehden viimeisellä sivulla yhdistää nämä kaksi ihanaa asiaa: luksuksen ja crapulén!

Siksi haluammekin kuulla juuri sinulta:

Miten teet krapulapäivästäsi luksusta?

 

- Onko sinulla tiettyjä krapulapäivän rutiineja?

- Mitä biisejä kuuntelet? Mitä ruokaa syöt? Millaisia leffoja katsot? Millä ja miten teet olostasi nautinnollisen pikku kohmelossa?

 

Kommentoi tähän postaukseen tai kirjoita aiheesta blogiisi oma postaus, jonka tägäät sanoilla: #trendihaastaa, #teetrendiä

Haaste alkaa nyt ja päättyy kahden viikon päästä 12.10.

 

Toimituksen vinkit:

”Meikki: valokynä
Juoma: kookosvesi & mimosa 
Biisi: CSS – Hangover (RAC Remix)
Asuste: aurinkolasit
Vaate: alaosaksi pyjamahousut, yläosaksi valkoinen kauluspaita, TAI jos on oikein paha crapulé niin kukkamekko – pelastaa aina.”

Taika

”Juon etukäteen jääkaappiin ostamaani kokista, syön sipsejä ja katson Gilmoren tyttöjä dvd:ltä. Kun asuin Tampereella, parasta krapulalääkettä oli vierailu paikallisessa Muumilaaksossa. Se turvallisuudentunne!”

Kati

”Aina pitää vaihtaa puhtaat lakanat etukäteen krapulapäiväksi – rapsakat ja vähän kovat. Olen myös haaveillut, että loisin Pinterest-boardin, jossa olisi kuvia vain höyhenistä. Voisin katsella niitä ja kuunnella ASMR-videoita darran kunniaksi.”

Laura

”Katson Planet Earthin valtamerijaksoja, jossa David Attenboroughin ihana ääni tuudittaa minut transsinomaiseen tilaan.”

Julia

 

Haastamme lilyläiset kuukausittain kertomaan mielipiteitään ja kokemuksiaan eri teemoista. Kirjoituksista ja kuvista koostetaan Trendin takasivulle palsta. Aiempia haasteita voit selailla täältä:

Mikä on luottovaatteesi?

Suosittele harrastustasi muille

Minkä neuvon antaisit kymmenen vuotta nuoremmalle itsellesi?

Minkä ruokailmiön haluaisit saapuvan Suomeen?

Millaiset ovat kesän 2014 trendikkäimmät häät?

Millainen oli unelmiesi matka?

Mikä on sisustuksen seuraava hitti?

Ketä ihailet ja miksi?

 

Ps. Vastaa myös krapulagallupiin täällä!

 

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Olen ratkaissut asian juomalla vain hyvää viiniä/skumppaa ja mojitoja tai muita kalliita drinkkejä, jolloin rahanmenon vuoksi krapulaa ei pääse syntymään.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mä oon kans miettinyt, et nyt työelämässä ollessa voisi panostaa määrän sijasta laatuun

CougarWoman
CougarWoman

Yritän olla juomatta itseäni krapulaan - mutta jos semmoinen joskus vahingossa tulee, syypää on yleensä aina se "baarissa tarjottu halpisviini", ei tietenkään koskaan se, että mopo lähtisi käsistä.;)

Vietämme päivän yhdessä sohvalla varustuksena aamutakit, full english breakfast, hirveästi juotavaa ja yleensä vielä jotain pikkunaposteltavaa, jottei ehdi tulla nälkä noutopizzoja odotellessa. 

Jos tekee mieli torkkua, katselemme brittiläisiä poliisisarjoja, ja jos päällä on nauruhysteria, vanhoja AbFabbeja. 

Titus (Ei varmistettu)

Kun juhlitaan isosti kannattaa krapulakin kärsiä juhlamenoin. Olemme toisinaan ystäväporukalla etukäteen suunnitelleet krapulabrunssin, jonne kukin saapuu mukavissa onesieissaan. Ruoka, (mimosat), musiikki, mario cart ja elokuvat on juhlan kunniaksi varattu jo etukäteen. Ei haittaa vaikka ei oikeasti krapulaa olisikaan, mutta krapulabrunsseilla on toisinaan hauskempaa kuin edellisen illan juhlissa!

Nāiádes
Naiádes

Krapulapäivä ja luksus eivät oikein sovi omassa päässäni samaan yhteyteen.

Mindeka
Ma-material Girl

Ei munkaan mielestä! Luksusta mistä tahansa päivistä tekee se, ettei ole krapulaa :D

(Ellei tässä haeta niitä parikymppisenä koettuja muka-krapulapäiviä, jolloin vähän väsytti, mutta muita fyysisiä oireita ei ollut lainkaan?)

Nāiádes
Naiádes

Musta tuntuu, että kyse on juurikin niistä. Ei ole nimittäin skumppapiknik tai seksi mulla mielessä, kun sohvalla hikoilee, yrittää hakea hyvää asentoa, sekä laskee metrejä lähimpään vessanpönttöön.

Vasta parin viime vuoden aikana oon ymmärtänyt Iskän krapulasanonnan:
"Paha krapula on sellainen, jossa ensin pelkää kuolevansa, mutta hetken päästä sitä pelkää, ettei kuolekaan."

Mindeka
Ma-material Girl

Hahah! Mun isä on sanonut aivan samaa :D

Aamupalasmoothie (Ei varmistettu)

En yleensä juo itseäni krapulaan, mutta jos niin on jostain syystä päässyt käymään, on paras tapa viettää darrapäivää nukkumalla todella pitkään, jolloin olo on yleensä jo herätessä paljon parempi. Sen jälkeen virkistävä suihku ja kunnollinen aamupala, ja kas, olo ei ole enää yhtään niin nihkeän tuntuinen. Myös seksi pitkän kaavan mukaan piristää kummasti!;)

L ja A (Ei varmistettu)

Krapulapäivästä tulee luksusta skumpapiknikillä ja ruusutarhalla. Ulkoilma vie darran pois ja ihana nauraa ystävien kanssa typerille krapula-aivoille. Ruuaksi vitamiinimössöä eli ravintorikasta tavaraa ja sitten päälle herkkuja. Krapulaherkkyydessä kauniiden asioiden katselu pääsee uusiin ulottuvuuksiin. Helsingin arkkitehtuuri hellii !

heta margareta
Viinillä

Mun piti tehdä tänäviikonloppuna aiheesta postaus päivä kuvina -metodilla, mutta siivosin koko h*lvetin päivän, kybästkybään. Se ei todellakaan ollut luksusta... Mutta osallistun vielä tähän postauksella!

riik
3h+kasvimaa

Krapula ja luksus ei mene nykyisin samaan lauseeseen, ei vaikka miten miettisi. Jos on käynyt niin onnellisesti, että lapsi on isovanhemmilla yökylässä ja pääsee miehen kanssa ulos, niin kyllä se anopin Volvon nokka on meidän pihassa viimeistään aamukymmeneltä. Siinä sitä sitten yrittää maata liikkumatta matolla joku iso tyyny pään alla leikittämässä lasta ja toivoo samalla, ettei tule mistään puupalikasta ohimoon.

Krapulapäivän ehdoton valopilkku on pikkuapina päikkäreille ja itse sohvalle nukkumaan.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mulla ja mun miähellä on sellainen YYA-sopimus, että silloin kun toisella on krapula niin toinen paijaa, tekee ruokaa toiselle (usein pyttipannua), tarjoaa sipsiä ja limsaa. Usein maataan sohvalla ja katotaan leffoja.

Nyt te kysytte, että entä jos molemmilla on krapula. Me ollaan kuitenkin nini ovelia, että ajoitetaan usein krapulat eri aikoihin. Myöskin usein, jos ollaan yhdessä pippaloitu, minulle on jostain syystä korkeampi krapulatoleranssi.

i make cake.
i make cake

http://www.lily.fi/blogit/i-make-cake/suklaata-x-2 täältä löytyy omat vinkkini krapulapäivän parantamiseksi :) !

ninaninni

krapulassa on luksusta kun narraa äitiä että on vatsataudissa ja menee sen luokse vastaanottamaan täysihoidon ja lämmintä hoivaa.

Jossupossu (Ei varmistettu)

ASMR:n parissa menee kaikki krapulapäivät. Ihanaa varsinkin kuunnella videoita mitkä saa nukkumaan paremmin. Kiva aina lepäillä kun on paha olo. Tää on mun go-to paikka krapulassa aina:
http://discoverasmr.com/asmr-videos/asmr-sleep/

Luksusta tulee aina

Kommentoi