Trendi haastaa: Miten teet krapulapäivästä luksusta?

kuva.jpg

Krapula, mikä ihana syy viettää nautinnollinen luksuspäivä!

Monilla on omia hyväksi havittuja keinoja, joilla dagen efter muuttuu juhlaksi. Darudehan on nimittäin mitä parhain tekosyy pötkötellä sängyssä pitkään ja tehdä mukavia asioita.

Marraskuun Trendi on huikea Trendi LUX -erikoisnumero, ja haluamme lehden viimeisellä sivulla yhdistää nämä kaksi ihanaa asiaa: luksuksen ja crapulén!

Siksi haluammekin kuulla juuri sinulta:

Miten teet krapulapäivästäsi luksusta?

 

– Onko sinulla tiettyjä krapulapäivän rutiineja?

– Mitä biisejä kuuntelet? Mitä ruokaa syöt? Millaisia leffoja katsot? Millä ja miten teet olostasi nautinnollisen pikku kohmelossa?

 

Kommentoi tähän postaukseen tai kirjoita aiheesta blogiisi oma postaus, jonka tägäät sanoilla: #trendihaastaa, #teetrendiä

Haaste alkaa nyt ja päättyy kahden viikon päästä 12.10.

 

Toimituksen vinkit:

Meikki: valokynä
Juoma: kookosvesi & mimosa 
Biisi: CSS – Hangover (RAC Remix)
Asuste: aurinkolasit
Vaate: alaosaksi pyjamahousut, yläosaksi valkoinen kauluspaita, TAI jos on oikein paha crapulé niin kukkamekko – pelastaa aina.

Taika

”Juon etukäteen jääkaappiin ostamaani kokista, syön sipsejä ja katson Gilmoren tyttöjä dvd:ltä. Kun asuin Tampereella, parasta krapulalääkettä oli vierailu paikallisessa Muumilaaksossa. Se turvallisuudentunne!”

Kati

”Aina pitää vaihtaa puhtaat lakanat etukäteen krapulapäiväksi – rapsakat ja vähän kovat. Olen myös haaveillut, että loisin Pinterest-boardin, jossa olisi kuvia vain höyhenistä. Voisin katsella niitä ja kuunnella ASMR-videoita darran kunniaksi.”

Laura

”Katson Planet Earthin valtamerijaksoja, jossa David Attenboroughin ihana ääni tuudittaa minut transsinomaiseen tilaan.”

Julia

 

Haastamme lilyläiset kuukausittain kertomaan mielipiteitään ja kokemuksiaan eri teemoista. Kirjoituksista ja kuvista koostetaan Trendin takasivulle palsta. Aiempia haasteita voit selailla täältä:

Mikä on luottovaatteesi?

Suosittele harrastustasi muille

Minkä neuvon antaisit kymmenen vuotta nuoremmalle itsellesi?

Minkä ruokailmiön haluaisit saapuvan Suomeen?

Millaiset ovat kesän 2014 trendikkäimmät häät?

Millainen oli unelmiesi matka?

Mikä on sisustuksen seuraava hitti?

Ketä ihailet ja miksi?

 

Ps. Vastaa myös krapulagallupiin täällä!

 

 

Kommentit (16)
  1. ASMR:n parissa menee kaikki krapulapäivät. Ihanaa varsinkin kuunnella videoita mitkä saa nukkumaan paremmin. Kiva aina lepäillä kun on paha olo. Tää on mun go-to paikka krapulassa aina:
    http://discoverasmr.com/asmr-videos/asmr-sleep/

    Luksusta tulee aina

  2. krapulassa on luksusta kun narraa äitiä että on vatsataudissa ja menee sen luokse vastaanottamaan täysihoidon ja lämmintä hoivaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *