Trendi haastaa: Suosittele harrastustasi muille

14.01607016.jpg

Töistä poikkeavat harrastukset auttavat jaksamaan paremmin töissä, uutisoitiin tällä viikolla. Ja totta se on: kun on istunut koko päivän tietokoneen ääressä, tekee pieni vatsatanssihetki tai leipäjuurikurssilla jauhoissa piehtaroiminen ihmeen gutaa.

Ja pian tulee syksykin, (okei, ei nyt ihan vielä!), joten olisi hauskaa keksiä taas uusi kurssi tai harrastus, joka aloittaa.

Tässä kuussa haluamme tietää, mitä lajia, kurssia tai harrastusta suosittelisit ja kenelle. Miksi olet siitä innoissasi ja miksi muidenkin kannattaisi lähteä sitä kokeilemaan? Siispä tuttuun tapaan:

 

Tee näin:

1. Kirjoita blogiisi postaus, jossa kerrot, mitä harrastustasi suosittelisit muille.

Kenelle suosittelisit sitä ja miksi?

Mitä harrastus antaa sinulle? Mitä olet oppinut siinä? Miten innostuit siitä?

Voit halutessasi taustoittaa juttua ja kertoa esimerkiksi jonkun hauskan tapahtuman harrastuksesi tiimoilta. Myös kaikenlaiset vinkit lajin aloittamiseen ovat toivottuja!

2. Jos mahdollista, lisää postaukseen kuva itsestäsi harrastamassa. Myös kuvat välineistä ja varusteista olisivat kivoja!

3. Kirjoita postauksen avainsanat-kohtaan: #trendihaastaa, #teetrendiä (HUOM! Käytä Lilyssä pilkkua avainsanojen välissä). Jutut kerääntyvät Tee Trendiä -sivulle ja löytyvät tägejä painamalla.

 

Haaste alkaa nyt ja loppuu maanantaina 28.7.

 

Toimituksen jäsenet kertovat harrastuksistaan esimerkiksi näin:

 

Pesäpallo! Harrastin sitä teininä, ja nyt ko miettii, ni olipa siinä hyvä harrastus. Parasta oli: rusketus (treenit kesti pari tuntia joka päivä aurinkoiseen aikaan), kunto (juoksemista ja syöksymistä ja hyppimistä), leirit (teltat ja pojat ja eväät (karkkeja, sipsejä ja limsaa koko viikko)) ja hieronta (johon pääsin säännöllisesti, koska en osannut lyödä palloa kunnolla ja hartiat oli siksi koko ajan jumissa).

Jenna, kauneustuottaja

Harrastin vuosia sitten erilaisilla itsepuolustuskursseilla käymistä. Treeni oli rankkaa ja kivaa. Oudoksi juttu meni eräällä naisten itsepuolustuskurssilla, kun valmentaja opetti meille liiankin konkreettisia keinoja: ”Jos joku jahtaa teitä metsässä ja saatte hänet hetkeksi tainnutettua, murtakaa hänen varpaansa. Näin hän ei pääse juoksemaan nopeasti ja lisäksi varpaat on halpa korvata oikeudessa.”

Julia, tuottaja

 

Haastamme lilyläiset kuukausittain kertomaan mielipiteitään ja kokemuksiaan eri teemoista. Kirjoituksista ja kuvista koostetaan Trendin takasivulle palsta. Aiempia haasteita voit selailla täältä:

Minkä neuvon antaisit kymmenen vuotta nuoremmalle itsellesi?

Minkä ruokailmiön haluaisit saapuvan Suomeen?

Millaiset ovat kesän 2014 trendikkäimmät häät?

Millainen oli unelmiesi matka?

Mikä on sisustuksen seuraava hitti?

Ketä ihailet ja miksi?

 

Kuva: AOP. Vanessa Sky Ellisin harrastus on julkkisstalkkaus. New Yorkissa asuva nainen kertoo International Business Timesille omistaneensa elämänsä julkimoiden jahtaamiselle. Äidiltä peritty harrastus vie Ellisiltä monta tuntia päivässä, mutta tuottaa myös tulosta: naisella on yli 10 000 yhteiskuvaa julkkisten kanssa.

 

 

Kommentit (1)
  1. TeresaMaria
    19.7.2014, 07:18

    Otanpa haasteen vastaan 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *