Trendi lanseeraa uuden muotialan palkinnon

Toimitus

No nyt on uutisia: Trendi jakaa toukokuussa uuden muotialan palkinnon!

Trendi Fashion Export -palkinto myönnetään tekijälle, suunnittelijalle tai merkille, joka on työskennellyt näkyvästi kansainvälistymisensä edistämiseksi tai omalla työllään luonut kansainvälistymismahdollisuuksia muille. Jaa miksikö moinen? Annetaan päätoimittajan kertoa:

”Suomessa on kansainvälisen tason muotiopetusta ja uusia, maailmalla tunnustettuja muodintekijöitä – nyt on todellakin meidän hetkemme. Alalta kuitenkin puuttuu kannustimia, joiden avulla olisi helpompi tehdä kansainvälisiä läpimurtoja. Tämän vuoksi perustimme Trendi Fashion Export -palkinnon – tukeaksemme suomalaisia nuoria suunnittelijoita ja auttaaksemme heitä ylittämään rajoja”, Trendin ja Lilyn päätoimittaja Jenni Lieto sanoo.

Palkinto on tarkoitettu suunnittelijan ja/tai merkin kansainvälistymisen edistämiseen. Palkinto jaetaan Pre Helsinki -tapahtuman yhteydessä ja sen suojelijana toimii eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb.

Lisää Pre Helsinki -tapahtumasta ja Trendi Fashion Export -palkinnosta 6.5. ilmestyvässä toukokuun Trendissä.

Osoitteesta prehelsinki.com löytyy myös 21.– 24. toukokuuta järjestettävän Pre Helsinki -muotitapahtuman koko ohjelma. Suosittelemme erityisesti 22.5. Helsingin Erottajankadulle avattavaa Pre Helsinki Shop & Cafeta – paikalla tämän hetken kiinnostavimmat suomalaiset muotimerkit, tarjolla luomuherkkuja ja kukkatyöpaja. Siellä nähdään!

Kommentoi