Trendi stailasi julkkikset: tällaisena et ole heitä ennen nähnyt

Sensuelli ranskatar, dramaattinen galleristi ja raikas skandinainen. Kolme tuttua naista kokeili kevään lookeja ja avasi oman tyylifilosofiansa. Mikä tyylimuutoksista inspiroi sinua?
 

olga temonen trendi

Olga Temonen: ”Meikkaan lähes aina, kun lähden ihmisten ilmoille – muuten minusta tuntuu kuin olisin kipeä. Tässä lookissa ei ole mitään muuta sellaista, jota en voisi itse käyttää, kuin vahva huulipuna. Kaikki kuvausvaatteet voisivat olla omasta kaapistani.”

norm_olga.jpg

”Shoppailen harvoin ja panostan sellaisiin vaatteisiin, joihin todennäköisesti vielä kymmenen vuoden päästä mahdun ja joita kehtaan käyttää. Samasta syystä en osta aikaan sidottua pintamuotia.

Olen koko ikäni käyttänyt värejä enkä pelkää pukeutua esimerkiksi punaiseen tai keltaiseen. Sen sijaan en pidä beigestä tai hempeän vaaleanpunaisesta. Kavahdan myös pitsiä ja koukerokuvioisia kuoseja.

Kaverillani on termi ihmiselle, joka hakee räväkkyyttä vähän liian kirkkailla ja erottuvilla jutuilla: huomiomuija. Itse en toivo, että ihmiset kiinnittävät minuun huomiota vaatteiden takia. Vaatteiden pitää tukea omaa persoonaa, ja siksi tärkeintä on, että niissä on luonteva ja mukava olo.”

Olgan blogi löytyy täältä.

 

katja_0265.jpg

Katja Ståhl: ”Ystäväni on stailisti, ja hän marmattaa aina pukeutumisestani. Saavutin tyylillisen huippuni ehkä 18-vuotiaana: minulla oli neulehame ja -takki. Tämä liivi haluaisi olla takki mutta hihat unohtuivat.”

norm_katja.jpg

”Muistan, kun sain 9-vuotiaana ensimmäiset farkkuni. Ne jalassa tuntui siltä kuin olisin tullut kotiin.

Pukeudun harkitun rennosti. Tyylini perusta ovat hyvin istuvat farkut ja hihaton paita, jollaisia minulla on erivärisinä. Niiden kanssa puen usein harmaan neuleen ja biker-bootsit, jollaisia tulen käyttämään varmaan loppuikäni. Välillä mietin, voiko kohta viisikymppinen nainen pukeutua tiukkoihin farkkuihin. Toisaalta mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän jaksan pohtia, mikä on sopivaa.

Kun minulla on keikkoja, joissa olen esillä, pukeudun Tiger of Swedenin siniseen bleiseriin ja ruskeisiin pikkukenkiin. Niissä minulla on yhtä aikaa uskottava ja rento olo. Tuntuu, että pystyn mihin vain.”

Katjan blogiin pääset tästä.

didemtrendi_2_0186.jpg

Didem Özgün: ”Nautin siitä, että minut stailattiin erinäköiseksi kuin tavallisesti. Look on elegantti ja skandinaavinen, ja ihastuin erityisesti paitaan. Itse pukisin sen kanssa ronskit bootsit.”

norm_didem-1.jpg

”Tyylini on puhdas, selkeä ja pelkistetty, mutta asussani on aina jokin juju: yksityiskohta, joka rikkoo linjan ja kääntää katseet. Se voi olla vaikkapa hattu, laukku tai pieni väripilkku. Vaikka kiinnitän paljon huomiota siihen, että asuni on ajateltu kokonaisuus, minusta tyyli lähtee ennen kaikkea ihmisestä: siitä, mikä fiilis on ja miten asunsa kantaa.

Musta on vaatekaappini kulmakivi. Käytän paljon myös nahkahousuja. Juuri nyt lempivaatteeni on bomber-takki, jota voi yhdistellä mihin vain ja joka tuo asuun särmää. Meikkiä käytän hyvin vähän. Minulle on tärkeää olla huolitellun ja freesin näköinen yhtä aikaa.”

lue Didemin blogia.

 

Kuvat: Elina Simonen, A-lehtien kuvatoimitus ja Didemin kotialbumi

Tyyli: Mia Frilander

Teksti: Kati Toivanen

Meikki ja hiukset: Miika Kemppainen

Meikkaajan avustajat: Karoliina Tolvi ja Eevis Liedes

Tuoli: Sedia 1, Artek

Lisää naisia, lisää viisautta: Trendi on uudistunut!Mitä tapahtui, kun suorittaja hyppäsi ulos uraputkesta?

Tilaa Trendi tästä, saat ihanan tilaajalahjan.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *