Trendi teki lukujärjestyksen tukallesi

kauneus1014_blogikuva_0.jpg

Hyvä hiusviikko alkaa huomenna! Kauneustuottajamme suunnitteli lokakuun Trendiin tukan lukujärjestyksen, jonka ansiosta loppuviikko on hiustesi osalta jo ojennuksessa.

 

KESKIVIIKKO:
Pese hiukset aamulla. Harjaa vastapesty, puhtaana kiiltelevä tukka niskaan ponnarille. Muotoilutuotteita tai kampauskyhäilyjä ei kaivata. Eikä niihin olisi aamusuihkun jälkeen aikaakaan.

TORSTAI:
Suihki tukan tyveen kuivasampoota ja kiinnitä hiukset takaraivolle terhakalle ponnarille. Jos tukkasi on ohut, tupeeraa ponnari koko matkalta. Kiinnitä suihkauksella lakkaa.

PERJANTAI:
Tukka alkaa tuntua saastaiselta, joten kyllästä sen tyvi kuivasampoolla. Heitä pää ylösalaisin ja kiinnittä ponnari päälaen korkeimmalla kohdalle. Latvat ovat luonnollisesti kuivasampoon ja tupeerauksen jäljiltä höttöiset, joten pyöräytä ne nutturalle ponnarin ympärille.

 

Hyvältä näyttää, eikö? Jos ei, se johtuu todennäköisesti siitä, että hiuksesi tarvitsevat uuden värin ja leikkauksen. Molemmat löydät lokakuun Trendin hiuspläjäyksestä, oli tukkasi minkä värinen tai pituinen tahansa.

 

Teksti: Jenna Kämäräinen, joka tilaa kampaajalta seuraavaksi Trendin inspiroimana medium-mitan ja balayage-värjäyksen
Kuvat: Antoni Ruiz Aragó
Hiuslenkit: ID Hair, 5 e/ 5 kpl.

 

Kommentit (3)
  1. Höpö höpö, asian voi tehdä paljon yksinkertaisemmin:

    Maanantai – sunnuntai: Mene illalla treenin jälkeen saunaan tai suihkuun koska hiki. Tai jos ei ole treenejä niin saunaan koska sauna = <3. Hiukset peseentyy siinä samalla. Kuivaa tai anna kuivua. Aamulla suihki vähän lakkaa jos viitsit, pipon allahan ne kuitenkin litistyy.

    1. Kunpa kaikilla olisikin suoraan sängystä kunnossa olevat hiukset. Tai naama, johon sellaiset hiukset sopisi. Muutoin se on niin saatanallisen kauan säätämistä sen kanssa, että saa itsensä kuosiin suihkun jälkeen aamulla. Ja mä en sentään meikkaa. 😐

      1. Aja siili? Tai kalju? 😀 (Tuskin mun hiukset sen paremmat on, mutta kuten sanoin, pipo.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *