#Trendihaastaa: Jaa ote teinipäiväkirjastasi

teinipaivakirja.jpg

 

Voi suloinen nostalgia! Teinipäiväkirjat ovat täällä taas. Niiden teksti on ahdistavaa, suloista, huvittavaa ja välillä niin ihanan vakavaa. Ennen kaikkea opettavaista. Tällainen minä olin!

Teiniajan päiväkirjoihin on palattu täällä Lilyssä mahtavassa blogissa nimeltä YxTyttö81 sekä Päiväkirjaklubilla Helsingin Korjaamolla.

Janoamme saada tietää lisää juuri sinun elämästäsi teini-iän myllerryksen (tai staattisuuden) vuosina. Osallistu siis Trendin haasteeseen:

 

Jaa ote teini-iän päiväkirjamerkinnästäsi. Jos mahdollista, lisää postaukseen kuva.

Voit kirjoittaa aiheesta oman blogipostauksen, kommentoida tätä postausta tai vaikka ottaa kuvan päiväkirjan sivusta Instagramiin. Meitä kiinnostaa myös tietää, millaista elämäsi oli silloin ja mihin tilanne johti päiväkirjamerkinnän jälkeen. Millainen teini ylipäätään olit?

Tägää merkintäsi: #trendihaastaa ja #teetrendiä

(Muista käyttää Lilyssä pilkkua avainsanojen välissä!)

 

Teskti: Julia, joka käytti sanoissaan teininä paitsi paljon x-kirjainta, myös c:tä, z:aa ja w:tä. Toisin sanoen kuulosti hieman Agricolalta.

Kuvitus: Satu Kettunen (A-lehtien kuva-arkisto)

 

 

Ps. Haastamme lilyläiset kuukausittain kertomaan mielipiteitään ja kokemuksiaan eri teemoista. Kirjoituksista ja kuvista koostetaan Trendin takasivulle palsta. Aiempia haasteita voit selailla täältä:

 

Mistä tiesit, että tämä on tosiystävyyttä?

Mitkä ovat sinun kolme kriteeriäsi seksikkäälle tyypille?

Mitkä kymmenen asiaa aiot tehdä elämäsi aikana?

Miten teet krapulapäivästäsi luksusta?

Mikä on luottovaatteesi?

Suosittele harrastustasi muille

Minkä neuvon antaisit kymmenen vuotta nuoremmalle itsellesi?

Minkä ruokailmiön haluaisit saapuvan Suomeen?

Millaiset ovat kesän 2014 trendikkäimmät häät?

Millainen oli unelmiesi matka?

Mikä on sisustuksen seuraava hitti?

Ketä ihailet ja miksi?

 

 

Kommentit (13)
  1. ScarletPimpernel
    9.2.2015, 10:01

    ”Jumalist! Nyt eilen tultiin klo. 18.00 koululle. Yökoulu oli alkanut. Liikkasaliin mentiin. Action-alkoi! Pullonpyöritystä: tehtäviksi saatiin mm. hali/pusujuttuja ja sit piti sanoo vaik ”Hei sul on tosi hienot kynnet”, siis Pojille! Sit oli Poliisia&Rosvoa. Tytöt oli eka poliisei. Sit me oltii rosvoi. Mä sain kiinni S:n ja sit mut sai kiinni I… <3 Sit taas pullonpyöritystä. E hali A:ta ja se hali takaisin. Sit… Woohoo! E pussas A:ta poskelle. Uuu! K laitto mut pörröttää I:n hiuksia ja sanoo: Sul on kivat hiukset. Mut tyyyhmä minä ei suoooostunnu! Ois kyl pitäny!!!”

  2. ScarletPimpernel
    9.2.2015, 09:48

    [[{”fid”:”503140″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”2448″,”width”:”3264″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *