Trendin haastattelussa: Anne Kukkohovi kertoo, miten teki intohimostaan itselleen ammatin

Toimitus

Huhtikuun Trendi ilmestyi viime viikolla. Siinä Anne Kukkohovi kertoo, mitä kaikkea oman unelman tavoitteluun vaaditaan ja sen, miten hän siinä onnistui. 

”En ole koskaan pelännyt kysyä, olisiko jollakin minulle töitä, sillä osaan hallita pelkoni. Mutta se, että olisin onnettaren suosikki, on mahdollisimman kaukana totuudesta. Olen yksinkertaisesti ollut kova tekemään töitä.”


Kuvaukset sujuivat hyvin – ovathan ne mallintöitä tehneelle Kukkohoville tuttu juttu. Monilahjakas Kukkohovi on työskennellyt myös mainostoimiston AD:na, joten hän osaa visioida, miltä lopullinen kuva osana juttua tulee näyttämään.

Kukkohovi toimii parhaillaan tuomariston puheenjohtajana Mallikoulu-ohjelmassa, jossa hän yhdessä muun tuomariston kanssa koulii mallikokelaista seuraavan huippumallin – ehkäpä aiemmin samasta sarjasta ponnistaneen Suvi Koposen rinnalle.

Emme epäile hetkeäkään, etteikö hän siinä onnistuisi, sillä Anne Kukkohovi jos joku tietää, mitä tekee ja miten unelmat toteutetaan. #TrendiLoves


Lue Anne Kukkohovin haastattelu huhtikuun Trendistä. Mallikoulu AVA-kanavalla sunnuntaisin kello 21.

Kuva: Marko / Kuvaamo.

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Oli hyvä juttu, oikein ahmin sen :) Anne Kukkohovi on inspiroiva nainen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Haureus vie Helvettiin. Joka kerta kun ihminen tekee syntiä häneen tulee sisään demoni. demoni syö ihmisen sisältä osittain elävältä ja aiheuttaa sairauksia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen täysluuseri, nolla olen. Täystyperys olen. Mutta tiedän totuuden. Totuus on Kristus ja Häneen uskova pelastuu.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse en ole yhtään kerrassaan mitään. Mutta totuus on Kristus. Ja Häneen toivonsa paneva, on pelastuva.

Kommentoi