Trendin haastattelussa: Viisi miestä puhuu naisista

kasmir.jpg

Maaliskuun Trendi ilmestyi tällä viikolla. Haastattelimme lehteen naistenpäivän kunniaksi viittä miestä, jotka puhuivat naisesta, joka on vaikuttanut heidän elämänsä kulkuun. Jutussa puhuvat muusikko Kasmir, näyttelijä ja kirjailija Antti Holma, kansanedustaja Jani Toivolamuusikko Arto Tuunela ja näyttelijä Lauri Tilkanen  ja kauniisti puhuvatkin.
 

”Famu opetti, että kaikessa on taikakerros. Hän kertoi tarinoita tontuista ja peikoista ja aamukasteen salaisuuksista. Hän tarjoili tarinan sekaan aina annoksen yliluonnollista ja ruokki mielikuvitustani.”

Näin kertoi Kasmir edesmenneestä isoäidistään ja pidätteli kyyneliä koko haastattelun ajan. Välillä haastattelupöydän molemmin puolin kaivettiin nenäliinaa taskusta.
 

holma.jpg

Vaikka olen aina ollut luonteeltani kiltti, tietyissä asioissa haen koko ajan rajojani. Päivi ymmärsi sen. Hän otti heti ideoistani kopin, antoi hyväksyntänsä ja vei niitä eteenpäin. Koska olen silloin saanut hyväksynnän, enää sitä ei tarvitse jahdata.

Näin puolestaan kuvaili Antti Holma ala-asteen opettajaansa Päivi Törmälää, jonka kannustus oli Antin mukaan yksi iso syy sille, että Antista tuli taiteilija.
 

Kuvaukset menivät valtavan hyvin, jokainen haastateltava oli kuvattavana kuin kotonaan. Antti Holman kanssa vaihdettiin Amerikan-matkan muistoja, Arto Tuunela joutui kiskomaan kuvaushousuja jatkuvasti ylöspäin, sillä ne uhkasivat ilman vyötä pudota, ja Jani Toivola näytti tanssitaitonsa vauhdikkailla käännöksillään kameran edessä. Päivän päätteeksi Lauri Tilkanen ja Kasmir vaihtoivat puhelinnumeroita: Kasmir kutsui Tilkasen keikalleen ja Tilkanen vuorostaan Kasmirin katsomaan Pohjalla-näytelmää Kansallisteatteriin. 

Huipputyyppejä kaikki, Trendin toimitus fanittaa!

Lue koko juttu maaliskuun Trendistä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *