Tukkatykkäys: Katy Perry

katy.jpg

Kevät tulee ja sinivuokot kukkivat pian… Katy Perryn sinisestä hiusväristä voi olla montaa mieltä, mutta laulajatar sai meidät tällä viikolla puolelleen inspiroivilla kampauksillaan Pariisin muotiviikoilla. Polkkatukastakin on näppärästi moneksi – ainakin kun siihen lisää vähän tekohiusta.

Unohda kampauspaniikki viikonloppuna, nämä kolme kampausta ovat näyttäviä ja älyttömän helppoja toteuttaa.

hiuksetkaty1.jpg1. PERJANTAI Suuntaamassa drinkeille suoraan töistä? Pikaponnarin saa tehtyä vaikka työpöydän ääressä. Vedä hiukset geelillä tiukasti päätä pitkin. Lisää tekoponnari, jos oma tukka ei riitä tarpeeksi muhevaksi tupsuksi.

2. LAUANTAI Ballerina-nuttura sopii loistavasti lauantain bilekampaukseksi, koska se ei hätkähdä vauhdikkaampaakaan menoa. Sipaise hiukset ponnarille ja kokoa ne keoksi hiusvalkin avulla. Ohjeet voi katsoa vaikka täältä Mademoiselle Pigalle -blogista.

3. SUNNUNTAI Pehmeät kiharat ovat rento ja siisti kampaus aterialle poikaystävän vanhempien kanssa. Rullaa aamiaisen ajaksi pestyihin ja föönattuihin hiuksiin isot rullat ja harjaa varovasti auki. Lisää elegantit aurinkolasit kasvoillesi sunnuntaikävelylle. Varsinkin, jos edellinen ilta venähti kuin Katyllä muotiviikkokemuissa.

Mikä on sinusta kampauksista paras? Vai alkaako päässä soida Katyn nähdessäsi smurffien tunnari?

Teksti: Anna Karhunen, joka aikoo kokeilla ainakin kampausta numero kolme.

Kuvat: WENN/All Over Press

Kommentit (5)
  1. Anna Karhunen
    9.3.2012, 14:47

    Julistamme näiden kommenttien perusteella siis sinisen hyväksytyksi väriksi! Mutta mikä mahtaa olla Katyn seuraava väri, kuka arvaa?

  2. Shokkivärinen tukka on ihana, kunhan ei anna värin haalistua tai juurikasvun kasvaa. Tukka auki-kuvassa tuo vielä menettelee, mutta nuo tiukat ponnarit ja nutturat vaan vetävät juurikasvun pahemmin esiin.

    Esimerkiksi tässä kuvassa värjäys on tehty oikein:
    http://www.doedeereblogazine.com/wp-content/uploads/2010/10/bluehair.jpg

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *