Tule juhlimaan 1-vuotiasta Lilyä, näe Oscar-ehdokas The Artist ennakkoon!

Toimitus

Lily täyttää ensi viikolla yhden vuoden, huraa! Haluamme juhlia synttäreitä sinun kanssasi - ja mikäpä olisi parempi tapa kuin katsoa yhdessä ennakkoon 10 Oscar-ehdokkuutta kahminut elokuva!

Lily ja Scanbox Entertainment Finland kutsuvat sinut ja yhden ystäväsi katsomaan The Artist -elokuvan Helsingin Maximiin synttäriviikon keskiviikkona 15.2. kello 17.

The Artist on tyylikäs mustavalkoinen elokuva, joka sijoittuu Hollywoodiin vuonna 1927. George Valentin (Jean Dujardin) on mykkäfilmien tähti, jonka uraa äänielokuvan nousu nakertaa. Vanhan staran ja nuoren nousevan näyttelijän Peppy Millerin (Berenice Bejo) polut kohtaavat... ja mitäs sitten tapahtuukaan?

Elokuva on ehdolla 10 Oscarin saajaksi. Ehdolla ovat muun muassa ohjaaja Michel Hazanavicius ja miespääosan esittäjä Jean Dujardin. Lisäksi The Artist saalistaa muun muassa parhaan elokuvan, lavastuksen, musiikin ja kuvauksen Oscaria.Elokuvan Suomen-ensi-ilta on 2.3., joten Lilyn kanssa näet sen hyvissä ajoin ennakkoon.

Kaksi sataa ensin ilmoittautunutta pääsee paikalle. Ilmoittaudu täällä tunnuksella: ARTIST

Lähetä linkki ystävällesi ja pyydä myös hänet mukaan - huomaathan, että teidän molempien pitää ilmoittautua linkin kautta erikseen. Tulosta ilmoittautumisvahvistus, se on lippu näytökseen.

Tervetuloa katsomaan elokuvaa ja tapaamaan Lilystä tuttuja tyyppejä!

 

 

Kommentit

Marikin elämää

Höh, harmi kun ei Tampereelle :/

SaraMaa (Ei varmistettu)

Onko tulostettu vahvistus siis avecillinen lippu? Ja yritys-kohtaan tulee laittaa Lily?

-Sara

Jemina
No Sex and the City

Synttäreistä erillisenäkin suosittelen The Artist-leffaa oikein, oikein lämpimästi! Kävin katsomassa sen ihan sattumalta ennen kuin koko hypetys alkoi, enkä muista että olisin moneen otteeseen lähtenyt leffateatterista niin iloisena ja kaikinpuolin käytettyyn rahaan tyytyväisenä. Loistava leffa, ja poikkeaa oikein miellyttävästi surimmasta osasta nykyisestä elokuvatarjonnasta!

Rhia
Evil Dressmaker

No voehan kakka! Haluan nähdä tuon leffan mutta kaksi keikkaa Hesaan samalle viikkoa on vähän liikaa... eli ei pysty.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Marikki78, olisi ollut mahtavaa järjestää näytöksiä ihan ympäri Suomen, mutta se ei valitettavasti ollut mahdollista. Toivottavasti mahdollisimman moni halukas pääsee paikalle keskiviikkona.

SaraMaa, kyllä, tuloste on sinun ja kaverin pääsylippu.

Jemina, jee! Hehkutusta on tullut monesta suunnasta, mutta hyvä kuulla leffan oikeasti nähneen mielipide.

Ja Rhia, olisi ollut huippua nähdä elokuvissa, tykkään sun palstasta paljon. Mutta toiseen kertaan, toivoakseni.

Vierailija-artisti ;) (Ei varmistettu)

Ihanaa, tuota olen odottanutkin! Kiitos!

Rhia
Evil Dressmaker

Toiseen kertaan, Kati :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.