Tumma puku toimii aina – näin puet sen töihin ja bileisiin

lily_amber.jpg

Mikä pelastaa asukriisin? Klassinen housupuku. Miesten juhlapukeutumisesta inspiroitunut asu sopii niin arkeen kuin juhlaan, materiaalista ja leikkauksesta riippuen.

Näin asustat perusasusta persoonallisen:

Malli Lily Donaldson saapui edustustilaisuuteen Saint Laurentin 1980-luvulta inspiroituneessa housupuvussa. Jakun kulmikkaat olkapäät ja kapeat housut toivat asuun asiallisen otteen, siinä missä paljaaksi jätetty dekoltee piti kokonaisuuden rohkeana. Klassiset teräväkärkiset avokkaat korostivat kapeita lahkeita.

Tuo idea työpukeutumiseen: Saat Lily Donaldsonin rokahtavasta housupukutyylista arkisemman version yhdistämällä jakun ja kengät mustiin farkkuihin.

Näyttelijä Amber Heard saapui uuden The Danish Girl -elokuvansa ensi-iltaan Dolce & Gabbanan mustassa housupuvussa. Puvun kirjailtu satiinipinta ja kaulaan kietaistu solmuke tekivät kokonaisuudesta asiallisen juhlavan. Rento nuttura toi esiin näyttelijän boheemia persoonallisuutta.

Säväytä pikkujouluissa näin: Valitse joko printeillä tai kirjailuilla varustettuja jakku tai housut ja yhdistää yksinkertaiseen ja yksiväriseen ylä- tai alaosaan.

Teksti: Laura Paananen, jonka kaapista löytyy kyllä jo täydellinen jakku, mutta ne hyvin istuvat housut odottavat vielä löytymistään

Kuvat: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *