Tyyli-ikoni Jenna Lyons antaa yllättäviä työtyylivinkejä

spl773328_018.jpg

Toimistopukeutuminen voi olla kesällä hankala laji. Mikä on sopiva hameen mitta, pitääkö käyttää sukkahousuja ja voiko olkapäitä paljastella? The Cut kertoo, että mikäli pomosi saattuu olemaan J. Crew -vaatemerkkiä luotsaava Jenna Lyons, työpukeutumiseen voi suhtautua astetta rennommin.

J. Crew’n toimistolla hameenhelmoja ei mitata viivottimella. Merkin taiteellisena johtajana toimiva Jenna Lyons sanoo, ettei hän kiinnitä huomiota alaistensa työpukeutumiseen. Lyons antaa kuitenkin kolme tyylivinkkiä työntekijöilleen: saavu töihin hampaat pestynä, muista ryhdikäs kättely ja ole aina huoliteltu. Pukeutumisessa Lyons luottaa alaistensa harkintakykyyn ja hyvään makuun.

J. Crew’n naisten vaatteista vastaavalta Tom Moralta sen sijaan löytyy omiin kokemuksiin perustuva vinkki hieman konservatiivisempaan toimistoympäristöön: asuun kesäistä kepeyttä tuovat vajaamittaiset housut ja käärityt lahkeet.

 

Teksti: Laura Paananen, joka on aina kokenut suurta tarvetta kapinoida kaikkia pukeutumiskoodeja vastaan, mutta silti kuitenkin noudattaa niitä kiltisti. Ainakin töissä.

Lähde: The Cut

Kuva: Splash News

Kommentit (4)
  1. Jotenkin tässä ei nyt mun mielestä otsikko ja sisältö kohdannut.

    1. Monen mielestä tyylikkäintä on hyvä ryhti ja kaunis käytös – Jennakin taitaa olla niitä naisia 🙂

      1. Lähinnä tarkoitin sitä, että otsikko lupaa ”yllättäviä tyylivinkkejä”, ja sitten ohjeet ovat, että saavu töihin hampaat pestynä, muista ryhdikäs kättely ja ole aina huoliteltu. Eikö nämä nyt ole vähän sellaisia goes without saying -juttuja, eikä kovin yllättäviä? Tai siis, meneekö joku oikeasti töihin pesemättä hampaitaan, jos siitä ei erikseen sano?

        1. No onhan ne tyylivinkeiksi yllättäviä. Ja valitettavasti hampaiden pesu ei ole itsestään selvää… kaikille ei ole edes deodorantin käyttö tai hiusten kampaaminen itsestään selviä asioita. Itse työskentelen n. 40 hengen toimistossa, ja sinne mahtuu jos jonkinlaista. Naisten wc:kin näyttää enemmin miesten wc:ltä, jotkut aivan käsittömättömän sottaisia… Itse tekisi mieli tulostaa tämä juttu toimiston seinälle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *