Tyyli-ikoni Jenna Lyonsin erikoinen haaveammatti

spl677459_048.jpg

Jenna Lyons elää monen unelmaa. Naisella on takataskussaan J Crew -vaatemerkin taiteellisen johtajan pesti, kansainvälisen tyyli-ikonin status ja minirooli Girls-hittisarjasta. Näistäkin huolimatta Lyons on haaveillut salaa muista töistä. Nainen paljasti Voguelle yllättävät urahaaveensa.

Kun Jenna Lyonsilta kysyttiin lapsena mikä hänestä tulee isona, oli tytön vastaus kaunis. Toden totta kauniiksi kasvanut ja sittemmin muotiuralle ajautunut Lyons on haaveillut kuitenkin myös muista ammateista. Jos Lyons ei työskentelisi muodin parissa, haluaisi hän omien sanojensa mukaan olla tatuointiartisti. Tyyli-ikonin haaveammatista yllättävän tekee se, ettei Lyonsilla ole ainuttakaan tatuointia.

Menestyksekkään muotiuran luonut Lyons ei kuitenkaan mieti uranvaihtoa hetkeen. Teini-ikäiselle itselleen nainen haluaisi silti antaa yhden neuvon: ”Muista, että ne suositut tytöt eivät pysy suosittuina ikuisesti.”

New Yorkissa asuva Jenna Lyons kertoi Voguelle myös kotikaupunkinsa viehätyksen: New Yorkissa voi kävellä deliin vaikka keskellä yötä tuntematta oloaan ikinä yksinäiseksi. Tosin Lyonsiin tuskin törmää öisillä deli-reissuilla, sillä nainen myöntää samaan hengenvetoon olevansa todellinen kotihiiri.

Teksti: Laura Paananen, joka haaveili lapsena kokin ammatista, mutta havahtui sittemmin siihen, että omat lahjat ovat ehkä sittenkin jossain muualla kuin keittiössä

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *