Tyylileikkejä Pariisin haute couture -muotiviikolta

Toimitus

Pariisissa otettiin tällä viikolla varaslähtö tulevalle muotiviikkosesongille, kun muotitalot esittelivät kevään haute couture -kokoelmiaan. Tyylileikit eivät kuitenkaan jääneet ainoastaan näytöslavoille, sillä näytösten ulkopuolella muotiviikkovieraat laittoivat jälleen parastaan.

Anna Dello Russo saapui Diorin muotinäytökseen erikoisessa Yohji Yamamoton takissa. Näyttävä peittotakki toimi asun huutomerkkinä, mutta toiseksi ei jäänyt räväkän muotipersoonan päässä keikkunut Lanvinin sulkahattukaan. Huomaa myös kaavun alta pilkistävät tennarit.

Kris Jenner hätkähdytti erikoisilla verkkohousuillaan saapuessaan seuraamaan Chanelin näytöstä. Paljastavat housut olivat saaneet kaverikseen klassisen Chanel-jakun ja muotitalon leikkisän legolaukun. Kokonaisuuden viimeistelivät Karl Lagereldinkin suosimat nahkahanskat.

Kate Hudson saapui Versacen muotinäytökseen muotitalon uunituoreessa couture-luomuksessa. Kirkkaanpunaisen mekon juju oli kurkistusaukoissa. Ja kun Hudsonin avec oli itse Donatella Versace, ei asu juuri muita asusteita kaivannut.

Stella Tennant osoitti Chanelin muotinäytöksessä, ettei haute couturea tarvitse aina ottaa niin vakavasti. Perusfarkuihin ja villakangastakkiin pukeutunut mallilegenda asusti kasuaalin asunsa tammikuiseen iltapäivään sopivasti värikkäällä villahuivilla.

Elizabeth Olsen saapui Diorin näytökseen muotitalon omissa luomuksissa. Epäsymmetrinen hameenhelma toi asuun mielenkiintoisen näkökulman ja metsänvihreä takki ripauksen väriä. Asun viimeistelivät avokkaat, joissa oli erikoinen leikkaus.

 

Teksti: Laura Paananen, joka havaitsee monia yhtäläisyyksiä Anna Dello Russon muotiviikkotyylin ja oman aamutyylinsä välillä

Kuvat: All Over Press

 

Kommentoi