Uitettu koira – ei kiitos? Pysy tyylikkäänä sadesäällä

sade5.jpg

Eilisen kaatosateen jälkimainingeissa toimituksessa oli palelevia varpaita ja vettä tippuvia takkeja. Pakkaseen osaamme jo pukeutua sään vaatimalla tavalla, mutta kuvittelemme näemmä edelleen, että sateesta selviää juoksemalla. 

Käytännöllisiä ja kauniita sadevaatteita on tarjolla hyvin vähän (ilmeisesti kaikki muotisuunnittelijat asuvat Bahamalla), mutta naarasimme netin valikoimasta parhaat sateenkestävät asusteet.

sade3.jpg

Maastonvihreä puolijoukkuetelttamallinen sadetakki on oman alansa klassikko, mutta astetta kaupunkiuskottavampi vaihtoehto on tyköistuva trenssi, rento parka tai juuri nyt huipputrendikäs pilotti. Kaikkia valmistetaan myös sateenkestävästä materiaalista. (Sadetakit Spoom, YMC, Very by Vero Moda)

sade2.jpg

Harmaalla sadesäällä toivoisimme toisinaan näkevämme jotain muutakin kuin harmaiden ja mustien sateenvarjojen meren, joiden alla raahustaa lauma ihmisiä pää painuksissa (kurkkaa vaikka Sarah Jessica Parkerin ja Marion-tyttären iloiset ilmeet yllä olevasta kuvasta).

Persoonalliset sateenvarjot ovat kiven alla, mutta muutaman sentään löysimme! Nyt kun joku vielä keksisi sateenvarjon, joka ei käänny ympäri jokaisessa tuulenpuuskassa… (Asos, Asos, Topshop, H&M.)

sade1.jpg

Flunssantorjunnan A ja O: kuivat jalat. Näissä saappaissa kelpaisi kierrellä kuralätäköitä – mutta miksi kiertää? Kumppareissa painelet suoraan läpi. (Le Chameau, Hunter, Ilse Jacobsen, Topshop)

sade4.jpg

Sateesta on turha edes yrittää selvitä salonkikelpoisena – mutta paria kikkaa voi ainakin kokeilla. Toimituksessa jopa tykätään sateen kähertämästä tukasta, mutta jos se ei kuulu suunnitelmiisi, levitä hiuksiin pesun jälkeen pörröisyyttä poistava voide tai suihke ja viimeistele lakalla. Tigin Hard Head -lakka on havaittu hyväksi pitämään vaivoin siloteltu pörrö poissa. Sensain 38’C -klassikkoripsari pysyy, ja pysyy, ja pysyy… satoi tai paistoi.

Suosittelemme myös näitä:

Pipo. Toimii paremmin kuin hiuslakka.

Suuri kaulahuivi. Sen alle voi tarvittaessa piilottaa myös tukan ja suurimman osan naamasta, jos meikki kaipaa suojaa sateelta.

Pidä aina mukana muovipussia. Pelastaa pyöräilijän, tämän tiesitkin. Mutta oletko ajatellut, että sateen yllättäessä muovipussi toimii myös kalliin nahkalaukun suojapussukkana (testattu tosioloissa), eristeenä vuotavan kengän ja sukan välissä (testattu tosioloissa) sekä äärimmäisessä hätätapauksessa jopa sadehuppuna, jos muistat leikata pussiin reiät silmille ja suulle (testattu festarioloissa – emme takaa otsikon lupaamaa tyylikkyyttä emmekä sitä, ettet päädy Poliisi-TV:seen).

Kuvat valmistajilta ja Splash News/AOP
Kirjoitus ei sisällä mainoslinkkejä

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *