Unohda ”moi, mitä kuuluu”, aloita keskustelu Tinderissä näin

tinder500.gif

Match löytyi! Mutta miten juttu käynnistyisi? Pelkkä hei on toki ystävällinen aloitus, mutta joskus haluaisi tehdä vaikutuksen vähän persoonallisemmalla morotuksella. Nämä ovat toimiviksi testattu.

Tarjoa täkyjä. Kannattaa kirjottaa omaksi esittelytekstiksi hyvin lyhyt mutta mielenkiinnon herättävä kuvaus. Siitä lähtevät helposti lisäkysymykset ja keskustelu käyntiin.

Paneudu juuri häneen. ”Moi! Mäkin tykkään Kendrick Lamarista, mikä on mielestäsi paras biisi?” Hyvä aloitus kertoo, että olet todella katsonut profiilin läpi. Onko hänellä yllään suosikkibändin paita? Kasvoillaan todella hauskat silmälasit tai onko hänellä kiinnostava tapa kuvailla itseään?

Eihän tuohon voi olla vastaamatta! Kysy jotain persoonallista ja hauskaa, johon ei ole väärää deal breaker -vastausta: Kevät vai syksy? Valkoviini vai punaviini? Koala vai kenguru?

Kehu ei haise (paitsi omakehu). ”Jos oot puoliksikin yhtä viehättävä sisäisesti tai ulkoisesti, niin voinko ehdottaa tapaamista? Tai mennäänkö suoraan naimisiin? Haha, vitsi. Ehkä. Käsi ylös, kuka ei lämpene pilkkeestä silmäkulmassa ja imartelusta? Saa ilmaista sen, että toinen on viehättävä, mutta pidä sekin kepeänä. Liika imelyys alkaa helposti kuristaa toisen kurkkua.

Anna emojin puhua puolestasi. Riko jää hassulla hymiöjonolla. Tinder on leikkisä viestittelykanava, ota siitä kaikki irti. Moikkaa ja kysy kuulumisia hymiöillä. Tai kerro emojein, mitä itse olet puuhannut tänään. Öö, ainakin väsynyt naama, kahvikuppi, metro, iphone ja sitten sydänsilmäemoji…

Muista keskustelun perussäännöt. Ole kohtelias, ystävällinen ja vie keskustelua eteenpäin. (Paitsi tietenkin, jos juttukumppani ei nappaa, sitten vaan svaipaten seuraavaa kohti.)

Ole reipas! Älä jää odottelemaan ja jätä kirjoittamatta kiinnostavalle tyypille vain koska et keksi mitään kuolematonta sanottavaa. Myös pelkkä ”moi, mitä kuuluu” on parempi kuin ei mitään.
 

tinderjerry0.jpg

Kerro, mikä on sinun vinkkisi hyväksi keskustelunaloitukseksi?

Lisää Tinder-juttua White Trash Diseasen tuoreessa postauksessa – lähinnä niitä epäonnistuneempia kokemuksia…

Jutussa auttoivat ja Tinder-kokemuksistaan kertoivat muun muassa Visual Diaryn Saarah  ja Nata White Trash Diseasesta, kiitos!

Entäpä, Mennäänkö ekoilla treffeillä sänkyyn ja muut deittailun säännöt.

 

Kommentit (5)
  1. Rikoin juuri eilenillalla hiljaisen Tinderkauden laittamalla ”Moi 🙂 ” neljälle viimeisimmälle matchille. Nyt 3/4 on vastannut vähintään jotain mukavaa ja kahden kanssa treffit sovittuna! Eli pelkällä moi:llakin pääsee pitkälle.

    1. Niin pelkkä moi toki toimii, jos olet nainen, koska oletusarvoisesti naiset eivät niitä keskusteluja aloita. Miehiltä vaaditaan vähän muutakin, kuin pelkkä moi.

  2. Onneks en oo sinkku, koska en varmaan koskaan pääsisi treffeille. Kun mietin mitä pitäisi sanoa miehelle, ihan oikeasti ainoa mitä tulee mieleen on ”moi mitä kuuluu”

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *